11 Νοεμβρίου 2008

«Πάλι δικό μας θα' ναι» λέει ο Γκαλέτι για το πρωτάθλημα

Την σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει και φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή εξέφρασε με δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ενώ ο συμπατριώτης του, Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε για την πίεση που ένιωσε για πρώτη φορά πριν από ντέρμπι «αιωνίων» στην Ελλάδα, λέγοντας ότι εδώ απαγορεύεται να χάσεις.
«Μπορεί να μην κερδίσαμε το ντέρμπι, αλλά έχουμε αποκτήσει σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους μας. Βέβαια, είναι κρίσιμο το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο φυσικά θέλουμε τη νίκη και γι' αυτή θα παίξουμε.
»Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί, επειδή και το φετινό πρωτάθλημα εμείς θα το πάρουμε. Ηταν διαφορετικό πολύ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθήσαμε συγκεκριμένη τακτική και έπαιξα πιο πίσω, πιο αμυντικά» είπε ο Γκαλέτι, ενώ ο Λέτο από την πλευρά του είπε:
«Χάρηκα πολύ που έπαιξα στο πρώτο ντέρμπι στην Ελλάδα. Είναι πολύ διαφορετικό από αυτά της Αργεντινής. Εκεί μπορείς να χάσεις ένα ντέρμπι. Εδώ υπάρχει μεγάλη πίεση. Ολος ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι.
»Γνωρίζω ότι δεν πήγα καλά και πιστεύω ότι στη συνέχεια μπορώ να βοηθήσω πολύ περισσότερο τον Ολυμπιακό για να πετύχει τους στόχους του. Ηταν ένα πολύ σκληρό ματς. Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο.
»Προσπάθησαν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα, αλλά οι δικοί μας οπαδοί στο Καραϊσκάκη είναι πολύ καλύτεροι. Ξέρω ότι ήθελαν τη νίκη, αλλά θα 'απαντήσουμε' στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Αυτό μπορούμε να κάνουμε, να τους νικήσουμε στο Καραϊσκάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: