14 Νοεμβρίου 2008

Αποθέωση Βαλβέρδε!

Μπαίνει όλο και περισσότερο στην ελληνική πραγματικότητα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Γνώριζε για παράδειγμα το ότι ο Ολυμπιακός κάνει μία νέα αρχή στο μπάσκετ και είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να παρακολουθήσει έναν αγώνα από κοντά, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ισπανός προπονητής το είπε και το έκανε. Μαζί με τον βοηθό του Γιον Ασπιάθου, τον γυμναστή Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλη Δουρέκα, μετέβησαν στο ΣΕΦ και είδαν τη νίκη επί της Μακάμπι.
Τον Βαλβέρδε μάλιστα περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν ρυθμικά το όνομά του, κάτι που είχε γίνει και στην ανοιχτή προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί φέτος κι έτσι, ο Βαλβέρδε έστω και με αυτά τα παραδείγματα, δείχνει να κάνει "κλικ" στον κόσμο. Οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" πάντως, με συνθήματα ζητούσαν και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ την Κυριακή και ο 44χρονος προπονητής, πήρε το μήνυμα για τις απαιτήσεις του κόσμου. Μένει η πράξη τώρα…
Ο Βαλβέρδε αποχώρησε από το ΣΕΦ ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη του ματς, αφού ο νικητής ήταν γνωστός και δεν ήταν άλλος από τον Ολυμπιακό! Καθώς έφευγε μάλιστα, τον πλησίαζε κόσμος στα αγγλικά και του ζητούσε να συνεχίσει με νίκη επί του ΠΑΟΚ και να κατακτήσει ό,τι μπορεί με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: