14 Νοεμβρίου 2008

Μόνο για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό

Αποκλειστικός στόχος της Λάρισας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (16:45) στο Αλκαζάρ είναι η νίκη δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης. Όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε με τον Ρομπέρ, ο Ουζουνίδης είπε πως δεν ισχύει οτι σκέφτονται να τον αποδεσμεύσουν, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα κάνει 2-3 μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο.
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδια για δύο λόγους. Για βαθμολογικούς, καταρχάς, γιατί έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Με βάση την μέχρι τώρα παρουσία μας, θα μπορούσαμε να έχουν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Δεύτερον, για ψυχολογικούς λόγους. Εχουμε χάσει δύο ματς στην έδρα μας και πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και την εμπιστοσύνη του κόσμου.
» Στις προπονήσεις αυτής της ομάδας βλέπω την ομάδα να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να έχει υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης και διάθεσης. Πιστεύω ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει και πιστεύω στο τέλος ότι θα τους κάνουμε χαρούμενους».
Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, Κυριάκου και Βέμπερ, είπε:
«Είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι υπολογίζαμε. Έκαναν κάποια τεστ που έδειξαν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν είναι τόσο μεγάλα. Οργανικά αντέδρασαν πολύ καλύτερα από ό,τι φανταζόμασταν και ίσως αύριο (σ.σ.: Παρασκευή) προπονηθούν κανονικά».
Μιλώντας για τον Παναθηναϊκό είπε πως «είναι μια καλή ομάδα που παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση από αγώνα σε αγώνα. Πιέζει πολύ τον αντίπαλο και για να καταφέρουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά».
Για το αν η Λάρισα πηγαίνει για ένα μόνο αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό ή βολεύεται και με την ισοπαλία, τόνισε:
«Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη, επειδή ακριβώς έχουμε ήδη αρκετές απώλειες στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: