27 Νοεμβρίου 2008

Πάμε πλέον στην Αθήνα για το... θαύμα, παραδέχεται ο Κετσπάγια

Απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα με τη Βέρντερ, αλλά περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσμπάγια, που δεν χάνει την πίστη του στο «θαύμα», όπως χαρακτήρισε την πιθανότητα να προκριθεί η κυπριακή ομάδα στους «16».
«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, καθώς φέραμε ισοπαλία ενώ κερδίζαμε με 2-0, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους, όχι μόνο σήμερα αλλά σε όλη τη διοργάνωση» ανέφερε ο Κετσμπάγια. «Με την παρουσία μας δείξαμε ότι παρ' όλο που ήμασταν το αουτσάιντερ, κανείς δεν μπορούσε να μας ξεγράψει και έχουμε ακόμα ελπίδες να κάνουμε την έκπληξη» συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς σχετικά με το τί έφταιξε και η Ανόρθωση υπέστη... καθίζηση με αποτέλεσμα την του σκορ και την ισοφάρισή της σε 2-2 από 2-0, ο τεχνικός των Κυπρίων παρατήρησε ότι «ήταν κρίσιμο το πρώτο γκολ της Βέρντερ, όπου το πέναλτι προήλθε από δικό μας λάθος και ενώ δεν είχαμε απειληθεί σημαντικά μέχρι τότε. Από κει και πέρα, είναι δύσκολο να πρέπει να αντέξεις στην πίεση ομάδων όπως η Βέρντερ. Ακόμα κι έτσι, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την νίκη στο τέλος».
Η συνέχεια είναι δύσκολη για την Ανόρθωση, καθώς θέλει νίκη επί του Παναθηναϊκού στην τελευταία αγωνιστική μέσα στο ΟΑΚΑ για να προκριθεί στους «16». Ο Κετσμπάγια αναγνώρισε το γεγονός ότι αν τα καταφέρει τελικά η ομάδα του, θα πρόκειται για υπέρβαση.
«Ουσιαστικά κυνηγάμε ένα θαύμα, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι πλέον το έργο μας» παραδέχτηκε.
«Εφ' όσον όμως έχουμε πιθανότητες, εμείς θα πάμε για την νίκη. Εδώ που έχει φτάσει η ομάδα, να διεκδικεί πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, είναι ήδη τεράστια επιτυχία. Μας ικανοποιεί η εκτίμηση και ο σεβασμός για το ότι φτάσαμε κοντά στο να νικήσουμε τόσο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ιντερ και η Βέρντερ, αλλά θα προτιμούσαμε τους βαθμούς...
» Ακόμα κι έτσι πάντως, η προσπάθεια όλης της ομάδας ήταν τεράστια και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που έχουμε καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: