4 Νοεμβρίου 2008

«Φροντιστήριο» από τους... παλιούς ενόψει Παναθηναϊκού

To ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι αυτό που μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ήδη «αέρα» πέντε πόντων από τους «πράσινους» και ξέρει ότι με θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ επί του «αιώνιου» αντιπάλου του, θα έχει κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα. Σε αντίθετη περίπτωση ο Παναθηναϊκός μπαίνει ξανά για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου.
Αρκετοί είναι οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και για αυτό λόγο οι παλιού έχουν ήδη αρχίσει να «δουλεύουν» στην ψυχολογία των συμπαικτών τους.
Στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» γνωρίζουν τη σημασία που έχει ο ψυχολογικός παράγοντας και η εμπειρία σε τέτοιους αγώνες και για αυτό το λόγο οι παλιοσειρές προσπαθούν να βάλουν τους νέους στο κλίμα.
Τζόρτζεβιτς, Νικοπολίδης και Στολτίδης έχουν φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι και ήδη έχουν ξεκινήσει... κατήχηση, κυρίως στους ξένους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.
Αυτοί είναι ο Ντουντού, ο Ντιόγκο, αλλά και ο Ντιόγκο με τον Οσκαρ, ενώ ντεμπούτο στα ντέρμπι αιωνίων θα κάνει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Στο μεταξύ, στον Ολυμπιακό δεν αφήνουν ασχολίαστες τα παράπονα του Παναθηναϊκού για την διαιτησία στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, καθώς θεωρούν ότι γίνονται για να φτιαχτεί κλίμα ενόψει ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: