14 Νοεμβρίου 2008

Κερδίζει "πόντους" ο Τζόρβας

Ο νεαρός γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Καβάλα και απέδειξε πως δικαιούται ευκαιριών, με αποτέλεσμα ο Χενκ τεν Κάτε να σκέφτεται θέση βασικού για τον Έλληνα άσο. Σοβαρή υποψηφιότητα και για Ρουκάβινα, σε θέση κρυφού κυνηγού.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για τη Λάρισα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, που θα φανερώσει αν η ομάδα του τεν Κάτε, μπορεί να έχει διάρκεια στην απόδοσή της.
Η εμφάνιση των Τζόρβα και Ρουκάβινα, ικανοποίησε τον Ολλανδό κόουτς, που ίσως τους ξεκινήσει βασικούς στη θεσσαλική πόλη. Ο Έλληνας κίπερ έδειξε πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις κάτω από τα γκολπόστ, ενώ ο Ρουκάβινα με δύο τέρματα και μία ασίστ, πιστοποίησε την αγωνιστική του άνοδο.
Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να περιμένουμε πολλές εκπλήξεις από τον προπονητή του "τριφυλλιού", που θα παρατάξει στη θέση του τερματοφύλακα έναν εκ των Τζόρβα και Γκαλίνοβιτς, στην άμυνα τους Νίλσον, Σπυρόπουλο, Βύντρα και Σαριέγκι, στη μεσαία γραμμή τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνη και Γκάμπριελ, ενώ μπροστά ίσως δούμε Ρουκάβινα με Μάντζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: