14 Νοεμβρίου 2008

Bet News Παρασκευής

Από το www.exsports.gr

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΟΧΟΥΜ

Το Αννόβερο προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις, χωρίς να πιάσει κάποια υψηλά στάνταρ απόδοσης. Κέρδισε με 3-0 το Αμβούργο με απόλυτη αποτελεσματικότητα, την οποία δεν είχε στην ήττα με 2-1 από την Κολωνία. Σε αυτήν έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τέλος, σε μια επιπολαιότητα στην άμυνα, έχασε ακόμη και το βαθμό της ισοπαλίας. Παραμένουν εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Ισμαελ, Βινίτσιους, οι μέσοι Ρόζενταλ, Λάλα και ο τερματοφύλακας και αρχηγός Ενκε. Επιπλέον, τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός χαφ Μπάλιτς και ο επιθετικός Στάινερ.
Στην αντίπερα όχθη, η Μπόχουμ παραμένει χωρίς νίκη σε οκτώ αγώνες, αλλά σε αυτό το διάστημα είχε και επιτυχίες, όπως το 3-3 στο Μόναχο με την Μπάγερν και τα δύο τελευταία της, το 0-0 με τη Βέρντερ και το 1-1 στο Ντόρτμουντ. Επιστρέφει ο ακραίος μέσος Φράιερ, ενώ παραμένει εκτός ο επιθετικός Σέστακ.



ΜΠΡΕΝΤΑ-ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Την Τρίτη η Μπρέντα νίκησε με 1-0 την Ομνιγουόρλντ (2ης κατηγορίας) εκτός για το κύπελλο. Παραμένει στην πρώτη θέση -μαζί με Αλκμααρ, Αγιαξ- εντυπωσιάζοντας όχι με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά με την αποτελεσματικότητά της και ότι τα καταφέρνει πάρα τα προβλήματα απουσιών που έχουν προκύψει. Αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού κεντρικού αμυντικού Πέντερς με τις πιθανότητες υπέρ του όμως. Εξέτισε ο βασικότατος αριστερός μπακ-χαφ Μτίλιγκα, ενώ για 3η συνεχόμενη και τελευταία αγωνιστική τιμωρημένος ο βασικός φορ Λούρλινγκ.
Στην Χέρακλες τώρα, τραυματίστηκε ο μέσος Μπρίτζι, εκτός μάχης επίσης ο βασικός δεξιός εξτρέμ/φορ Ντάγκλας, προλαβαίνει ο φορ Οβερτοομ. Πάντα εκτός ο βασικός μέσος Κουανσά και ο καλός εξτρέμ Φλεντέρους.

Gif Banners

ΒΕΣΤΕΡΛΟ-ΓΑΝΔΗ

Εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία η Βέστερλο και αρκετοί την παρομοιάζουν με την περσινή Σερκλ Μπριζ, θέλοντας να δείξουν την εκπληκτική της πορεία. Δύσκολα πάντως θα παραμείνει τόσο ψηλά, δεν πρόκειται για μια θεαματική ομάδα που αρέσει με το ποδόσφαιρο που παίζει, απλά είναι σοβαρή, διαθέτει ένα δυνατό κέντρο, δεν κάνει εύκολα λάθη και με το επιθετικό δίδυμο των Τομού και Ρουίς έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ μαχητικό σύνολο. Παραμένει εκτός ο καλός μέσος Σαρκί και οι μακροχρόνιοι απόντες που δεν επηρεάζουν.
Την ίδια ώρα, το σερί των τριών συνεχόμενων νικών σταμάτησε με την Ντέντερ εντός έδρας (1-1). Εξέτισε ο πολύτιμος αριστερός εξτρέμ/φορ Ρουίς, δεν είναι διαθέσιμοι ο βασικός μπακ-χαφ Τόμπσον και ο αμυντικός Μόια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: