2 Νοεμβρίου 2008

Δεν "χτύπησε" ο... Μέσι, στο Καραϊσκάκη

Ανετη νίκη με 2-0 πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου (19:00) θα πάει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον... αέρα της διαφοράς των πέντε βαθμών διαφοράς από τον αντίπαλό του. Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν τη νίκη τους από το πρώτο κιόλας ημίχρονο χάρη σε γκολ των Κοβάσεβιτς (28') και Ντουντού (35').
Ο Νίκος Καραγεωργίου προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον... σταρ του ΟΑΚΑ, Βασίλη Κουτσιανικούλη, προτιμώντας τον Ογκουνσότο, ενώ είχε δώσει οδηγίες στους Ορφανό και Κορδονούρη να μαρκάρουν «μαν του μαν» τους Κοβάσεβιτς και Ντιόγκο αντίστοιχα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Ραούλ Μπράβο, Α.Παπαδόπουλος (89' Κ.Παπαδόπουλος), Ζεβλάκοβ, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Ντουντού, Κοβάτσεβιτς (76' Όσκαρ), Ντιόγκο, Λέτο (69' Τζόρτζεβιτς).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Πλάσενγκερ, Φερνάντες, Ορφανός, Κορδονούρης, Τζούνιορ (82' Φραγκουλάκης), Μπουντιμίρ, Γραμμόζης (59' Ρομάνο), Ροζέριο (59' Κουτσιανικούλης), Κένεντι, Ογκουνσότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: