3 Νοεμβρίου 2008

Ο Παναθηναϊκός θέλει ισονομία

Τα παράπονα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Ζωγράφου στο ματς με τον Πανιώνιο συνεχίζονται και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του β' αντιπρόεδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Βεκρή, ο οποίος τόνισε πως το «τριφύλλι» θέλει ισονομία.
Ειδικότερα, σε παρέμβαση του στην εκπομπή της ΝΕΤ, «Αθλητική Κυριακή», τόνισε μεταξύ άλλων:
«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ανησυχητικά. Οι αιτιάσεις μας δεν είναι αυτό που λένε όλοι για την... καραμέλα της διαιτησίας. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Στους μισούς αγώνες έχουν γίνει λάθη εις βάρος μας.
» Στο ματς με τον Πανιώνιο, πέραν της αποβολής, δεχθήκαμε γκολ οφ-σάιντ. Ηταν ένα κρίσιμο ματς και είμασταν πέντε βαθμούς πίσω, αν χάναμε ή ερχόμασταν ισοπαλία θα είμασταν 7 ή 8 και τότε από νωρίς τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα μας.
» Ο Παναθηναϊκός θέλει ισονομία για όλες τις ομάδες. Είναι ένα κομβικό σημείο. Υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν τα πράγματα. Η κατάσταση μπορεί ν' αλλάξει».
Αναφορικά με την κλήση της ΠΑΕ σε απολογία για την ανακοίνωση για το ματς με τον Αρη, είπε:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το ματς με τον Αρη εξέδωσε μια ανακοίνωση για την διαιτησία. Παρόλα αυτά πέρασαν πέντε εβδομάδες και λάβαμε μήνυμα από την Πειθαρχική Επιτροπή να απολογηθούμε τρεις μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
» Είχαμε τονίσει για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και την εχθρική συμπεριφορά τους. Κάναμε κριτική απλά και στον καιρό μας επιτρέπεται η κριτική.Καταθέτω απόψη και δεν αποδίδω. Οι φίλαθλοι μπορούν να κρίνουν. Από κριτική καλούμαστε να απολογηθούμε μετά την ανακοίνωσή μας στις 25 Σεπτεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: