17 Νοεμβρίου 2008

Ο Ρεκόμπα ανυπομονεί να επιστρέψει

Την ικανοποίησή του που βρίσκεται στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο Ουρουγουανός άσος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis», είπε μεταξύ άλλων:
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, ήταν μια απόφαση που πήρα συζητώντας με το φίλο μου, τον Λάμπρο Χούτο. Μου είπε για τον Πανιώνιο. Ο κόσμος με βοηθάει και με κάνει να αισθάνομαι καλά.
»Συνεχίζουμε τη δουλειά και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Σίγουρα υπάρχει ένα καλό επίπεδο στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Κάποιες ομάδες έχουν καλούς παίκτες και όχι μόνο, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός.
Αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν κάποια πράγματα. Οι άλλες ομάδες, δεν τους αρκεί να έχουν καλούς παίκτες. Οταν παίζεις πρωτάθλημα και κύπελλο, αισθάνεσαι τις αδυναμίες. Ηρθα επειδή ήταν ο Χούτος, ήμασταν συμπαίκτες στην Ιντερ.
Ο στόχος μου με τον Πανιώνιο είναι να κατακτήσω κάτι μεγάλο, που δεν το έχει καταφέρει ο σύλλογος. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο. Εξάλλου το να κατακτάς με ομάδες που ήδη έχουν κατακτήσει τίτλους, δεν είναι τόσο σημαντικό».
Αναφερόμενος στην ήττα με 2-0 από τον Ηρακλή, τόνισε: «Η ομάδα δεν είχε καλά αποτελέσματα με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Με τον Ηρακλή παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε.
Αισθάνθηκα μια μικρή ενόχληση στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έπρεπε να σταματήσω στο ημίχρονο, αλλά η κατάσταση του αγώνα δεν με άφησε να το κάνω.
Ετσι έμεινα εκτός με τον Ηρακλή. Πάθαμε αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Οταν χάνεις ευκαιρίες, το γκολ το βάζει ο αντίπαλος. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που είναι πάνω από εμάς, με τις υπόλοιπες ομάδες είμαστε στο ίδιο επίπεδο».



Δεν υπάρχουν σχόλια: