17 Νοεμβρίου 2008

«Περάσαμε δύσκολα, μείναμε ενωμένοι» είπε ο Ντένις Επστάιν

Αφησε τη... σφραγίδα του το βράδυ της Κυριακής στη Ν. Σμύρνη, επιτρέποντας στον Ηρακλή να πετύχει τη δεύτερη συνεχή για το πρωτάθλημα και τρίτη συνολικά, μετά την επιτυχία με την Καστοριά για το Κύπελλο, νίκη του.
Ο Ντένις Επστάιν σε συνέντευξη Τύπου που παρέθσε είπε πως έκανε αυτό που «ήρθα να κάνω στην ομάδα, τη δουλειά μου. Να σκοράρω και, αν γίνεται, με πολλά γκολ. Υπάρχουν περίοδοι που παίζουμε μπάλα και περίοδοι που δεν παίζουμε.
»Όταν παίζεις, πρέπει να δίνεις το 110% και να αγωνίζεσαι για την ομάδα και τους φιλάθλους» όπως επισήμανε ο ίδιος σήμερα και συνέχισε:
«Το σημαντικό για τα γκολ που έβαλα με τον Πανιώνιο είναι ότι με αυτά κερδίσαμε. Για μένα δεν έχει σημασία αν σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος. Σημαντικότερο είναι ότι περάσαμε μια δύσκολη περίοδο και μείναμε ενωμένοι.
»Μετά από την αλλαγή προπονητή, είχαμε καλή αντίδραση. Δεν είμαστε όπως ο Ολυμπιακός, για να κερδίζουμε με δύο και τρία μηδέν. Παρακαλώ τους φιλάθλους να μας στηρίξουν, γιατί κάναμε σερί νίκες, και να μην ονειρευόμαστε υψηλούς στόχους.
»Είμαστε ακόμη στη αρχή. Θα δουλέψουμε σαν ομάδα ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι, για να κερδίζουμε. Ο στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε. Για μας η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ σημαντική.
»Δεν ξεκινήσαμε καλά στη σεζόν. Εχουμε κάνει τρεις νίκες σε μια εβδομάδα. Είναι σημαντικό αυτό για την ψυχολογία μας».
Αγωνιστικά ο Γερμανός μέσος εξήγησε: «Πιστεύω ότι σε όλα τα παιχνίδια η άμυνά μας ήταν καλή, ενώ στην επίθεση δεν είχαμε την ανάλογη τύχη για να σκοράρουμε.
»Η διαφορά στα τελευταία τρία παιχνίδια είναι ότι η άμυνα μας ήταν καλή, αλλά και η επίθεση μας με πίεση ήταν επιτέλους αποτελεσματική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: