22 Νοεμβρίου 2008

Οι «αιώνιοι»... ζέσταναν τους οπαδούς τους με "τριάρες"

Χωρίς να... ιδρώσουν οι «αιώνιοι» πήραν εύκολες νίκες σε Καυτανζόγλειο και ΟΑΚΑ αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε επίσης με 3-0 του Θρασύβουλου.
Νωρίτερα, ο Πανθρακικός πήρε διπλό 2-1 επί του Πανσερραϊκού. Φυσικά, στα γεγονότα που... σημαδεύουν την αγωνιστική είναι το κυριακάτικο ντεμπούτο του Μπάγεβιτς με την ΑΕΚ για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ντούσαν κλέβει την παράσταση...

Φυσικά, στα γεγονότα που... σημαδεύουν την αγωνιστική είναι το κυριακάτικο ντεμπούτο του Μπάγεβιτς με την ΑΕΚ για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Η ομάδα της Αθήνας έχει μείνει πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας και θέλει με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο της να κάνει μια νέα αρχή, διεκδικώντας τη νίκη στη Κρήτη.
Να σημειώσουμε ότι και ο ΟΦΗ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, καθώς ο Γιάννης Μαντζουράκης πήρε τη θέση του Φράντισεκ Στράκα.
Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα την ΑΕΛ και θέλει μόνο τη νίκη, ενώ το λογικό φαβορί για την επικράτηση είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα παίξει με τον Θρασύβουλο στο Ολυμπιακό στάδιο.
Τέλος σημαντικό είναι επίσης το ματς μεταξύ της Ξάνθης και του Αρη, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, στο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.

Το πρόγραμμα:


Σάββατο (22/11)
Πανσερραϊκός - Πανθρακικός 1-2
Παναθηναϊκός - Θρασύβουλος 3-0
Ηρακλής - Ολυμπιακός 0-3

Κυριακή (23/11)
15:00 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης
15:00 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος - Λεβαδειακός
16:45 (Παγκρήτιο) ΟΦΗ - ΑΕΚ (NOVA)
19:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ - Λάρισα (NOVA)
19:00 (Ξάνθη) Ξάνθη - Αρης (ΝΕΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: