23 Νοεμβρίου 2008

Αποθέωση «Ντούσκο» στην Κρήτη

Την ώρα που άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ περιμένουν εναγωνίως την επόμενη μέρα της ομάδας κυρίως για να δουν πώς θα αντιμετωπιστεί η επιστροφή Μπάγεβιτς, τα πρώτα δείγματα γραφής ήρθαν ήδη το απόγευμα του Σαββάτου και ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα.
Συγκεκριμένα στο κλειστό των Πατησίων η Ορίτζιναλ ανάρτησε πανό εναντίον του Σερβοέλληνα, με κόσμιο πάντως περιεχόμενο ενώ δεν προέβη και σε υβριστικά συνθήματα.
Την ίδια ώρα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου της Κρήτης, η αποστολή της ομάδας αποθεωνόταν από 150 οπαδούς της, οι οποίοι μάλιστα υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και επευφημίες τον Μπάγεβιτς.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο «Νίκος Καζαντζάκης», ενώ εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος από τις αντιδράσεις του κόσμου. Πλέον και σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις των φίλων της ομάδας στην πρώτη του προπόνηση των Θρακομακεδόνων, όλα δείχνουν ότι ο Μπάγεβιτς έγινε πάλι ο «Ντούσκο» για μεγάλη μερίδα του κόσμου, ενώ ακόμα και γι αυτούς που δεν ενστερνίζονται την άποψη αυτή, το σίγουρο είναι ότι οι αντιδράσεις τους δεν θα είναι ακραίες.
Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις των οργανωμένων, αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις του εκπροσώπου της Ορίτζιναλ, Δημήτρη Χατζηχρήστου.
Ο τελευταίος μίλησε στην εκπομπή «Γκολ Χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει Μπάγεβιτς, Χατζηχρήστου ή Ορίτζιναλ, παρά μόνο ΑΕΚ.
«Οι εξελίξεις ήρθαν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο Μπάγεβιτς επέστρεψε. Τον επέστρεψαν. Όλοι είναι υπέρ του και μαζί του. Δεν υπάρχει Μπάγεβιτς – Χατζηχρήστος , Χατζηχρήστος – Μπάγεβιτς και Ορίτζιναλ. Πάνω από όλα αυτά είναι η ΑΕΚ. Εμείς είμαστε αυτό που λέει και ο κόσμος 'κολλημένοι'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: