26 Νοεμβρίου 2008

Ο Φέργκιουσον απειλεί με παραίτηση !

Την στήριξή του στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.
Ο «καπετάνιος» των «Κόκκινων Διαβόλων», ο οποίος υπηρετεί το σύλλογο τα τελευταία 22 χρόνια υποστήριξε ότι αν ο 23άχρονος μέσος δεν κατακτήσει φέτος τη «Χρυσή Μπάλα» με τα 42 γκολ που έχει σημειώσει, θα... δηλώσει την παραίτησή του.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Βιγιαρεάλ στην πέμπτη αγωνιστική του Champions League την Τρίτη (26/11), σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο σε φάσεις και για τις δύο ομάδες και με μια δικαιολογημένη αποβολή του Καπντεβίλα με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ρονάλντο.
Ο 66άχρονος τεχνικός των Αγγλων δήλωσε στο κανάλι ITV για την αντιμετώπιση της διαιτησίας προς τον πορτογάλο:
«Ο Ρονάλντο ευνοήθηκε από το διαιτητή, ο οποίος ήταν καλός, πολύ δυνατός» και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο νεαρός άσος αξίζει να ανταμειφθεί φέτος με τη «Χρυσή Μπάλα» δίνοντας μια ...απρόσμενη απάντηση:
«Αν ο Ρονάλντο δεν κερδίσει τη 'Χρυσή Μπάλα' φέτος, θα παραιτηθώ από τη θέση του προπονητή».
Οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου είναι ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, ο Ικερ Κασίγιας της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φερνάντο Τόρες της Λίβερπουλ.
Σχετικά με το αποτέλεσμα του αγώνα με την ισπανική ομάδα τόνισε: «Πιστεύω αξίζαμε κάτι καλύτερο. Γενικότερα είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας, αλλά θεωρώ ότι η Βιγιαρεάλ αγωνίστηκε για την ισοπαλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: