26 Νοεμβρίου 2008

Το Μιλάνο βάφτηκε «πράσινο»

Σχεδόν 5.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κάνει κατάληψη στο Μιλάνο, ενόψει της αποψινής (21:45) αναμέτρησης με την Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για την 5η αγωνιστική του Champions League.
Η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε θέλει να κεράσει... πικρό ελληνικό καφέ εκείνη του Ζοσέ Μουρίνιο, για να μείνει ζωντανή στην πρόκριση!
Με θετικό αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει ότι στην τελευταία αγωνιστική με την Ανόρθωση στο ΟΑΚΑ, θα πάρει είτε το «χρυσό» εισιτήριο, είτε τη θέση στο UEFA.
Ολα αυτά πάντως προς το παρόν είναι σενάρια, καθώς αυτό που προέχει είναι να μην ηττηθούν οι πράσινοι στο 'σπίτι' της Ιντερ, η οποία με τη σειρά της έχει μεγάλο κίνητρο εναντίον του Παναθηναϊκού, αφού αν νικήσει εξασφαλίζει την 1η θέση του ομίλου. Οι νερατζούρι προκρίνονται ακόμα και με ισοπαλία, αν το ματς μεταξύ της Ανόρθωσης και Βέρντερ έρθει ισόπαλο.
Οπως όλα δείχνουν, ο Τεν Κάτε θα ακολουθήσει... εν μέρει τη «συνταγή» της Βρέμης, αφού ο Παναθηναϊκός θα έχει σαφώς το μυαλό του στην ανασταλτική του λειτουργία, αλλά ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τρεις αμυντικούς και όχι με τρία αμυντικά χαφ.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γκαλίνοβιτς, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Γκούμας, Βύντρα και Σαριέγκι.
Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο, δεξιά ο Νίλσον και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Στη μεσαία γραμμή, ο Καραγκούνης θα είναι αριστερά και ο Γκάμπριελ δεξιά.
Στην κορυφή της επίθεσης, αν τελικά ο Μάντζιος δεν είναι 100% έτοιμος, θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, εκτός αν ο Τεν Κάτε κάνει την έκπληξη και προτιμήσει τον Πετρόπουλο.
Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Καρνέζης, Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς,Sαριέγκι, Σιόντης, Γκούμας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίλσον, Σιμάο, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ιβανσιτς, Καραγκούνης, Γκάμπριελ, Μελίσσης, Μάτος, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σόουζα, Πετρόπουλος, Σαλπιγγίδης και Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: