12 Νοεμβρίου 2008

Στην εκπνοή η Ουνιόν έβγαλε νοκ - άουτ τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε ακριβά την ήττα της με 3-2 από τη Ρεάλ Ουνίον στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και έτσι μολονότι επιβλήθηκε 4-3 της αντιπάλου του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αποκλείστηκε από τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.
Οι «μερένγκες» πήραν την ανώφελη νίκη με τα τέρματα των Ραούλ (36', 50', 86') και Μπουένο (68'), ενώ τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Αμπασόλο (14'), Σαλσέδο (49') και Ενέκο Ρόμο (90').
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της πρόκρισης μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στις καθυστερήσεις του αγώνα, με σκόρερ τον Ρόμο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι μαδριλένοι κρατούσαν έστω και δύσκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπαιξε με τα... δεύτερα, αντίθετα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετούς βασικούς παίκτες στη σύνθεση της. Ενδεικτικό είναι ότι αγωνίστηκαν οι Καναβάρο, Σαλγκάδο, Βαν Ντε Βάαρτ, Ιγκουαΐν, Ντρέντε και Ραούλ.
Οι ποδοσφαιριστές του Μπέρντ Σούστερ δείχνουν εντελώς αποσυντονισμένοι στα τελευταία παιχνίδια και δεν έχουν ούτε ρυθμό ούτε συνοχή στο παιχνίδι τους. Μπορεί το Κύπελλο Ισπανίας να είναι ο... τελευταίος τροχός της αμάξης για τους Μαδριλένους, όμως η είδηση για τον αποκλεισμό τους έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: