20 Νοεμβρίου 2008

Λάθος η κίνηση του Γκαρσία αλλά προκλήθηκε

Ο Φερνάντο Σάντος δεν παρασύρεται από το κλίμα ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και εξακολουθεί να τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να βαδίζει στο μονοπάτι που επέλεξε το καλοκαίρι με σκοπό τη δημιουργία ενός συνόλου ικανού για όλα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην μπουνιά του Γκαρσία στον Ντιόγκο, την καταδίκασε αλλά σημείωσε ότι ο Ουρουγουανός προκλήθηκε.
Στο Καραϊσκάκη, ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά για τον Πορτογάλο προπονητή η αγωνιστική παρουσία της ομάδας ήταν αντάξια των προσδοκιών.
«Θεωρώ ότι η ομάδα στάθηκε καλά, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο και δεν φοβήθηκε να αναλάβει το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και το σκορ (1-0) αυτού δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας του.
» Εάν δεν δεχόμασταν αυτό το γκολ, σαφώς θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες εξασφάλισης ενός αποτελέσματος. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι» είπε.
Ήταν λογικό αν ερωτηθεί για την ενέργεια του Πάμπλο Γκαρσία κατά του Ντιόγκο, την οποία χαρακτήρισε λανθασμένη:
«Δεν είχα μιλήσει μαζί του στο ημίχρονο. Η κίνησή του δεν ήταν σωστή και τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρέπει να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ήταν μια εν θερμώ αντίδραση, από την άλλη πλευρά όμως προκλήθηκε από τον Ντιόγκο.
» Ένας παίκτης πρέπει να ελέγχει τα συναισθήματά του στη διάρκεια ενός αγώνα. Δεν θα προσπαθήσω να την δικαιολογήσω, αλλά θεωρώ ότι δεν θα επαναληφθεί. Δεχθήκαμε εξάλλου και πολλές κίτρινες οι οποίες σε μια ομάδα όπως είναι η δική μας κοστίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: