21 Νοεμβρίου 2008

Ο Τιάγκο Σίλβα καταγγέλει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να του σπάσει το πόδι

Πέταγε φωτιές η εθνική ομάδα της Βραζιλίας και μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσε με 6-2 την αντίστοιχη της Πορτογαλίας, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην πρωτεύουσα Μπραζίλια και παρακολούθησαν πάνω από 50.000 θεατές. Πέντε παίκτες αγωνίστηκαν σε όλο το ματς και ένας από αυτούς ήταν και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον άσο του Παναθηναϊκού να έχει πολύ καλή απόδοση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της «σελεσάο» ήταν ο Λούις Φαμπιάνο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (9',25',58'), ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Μαϊκόν (56'), Ελάνο (65') και Αντριάνο (90'). Για τους Πορτογάλους τα γκολ σημείωσαν οι Ντάνι (4') και Σιμάο (62').
Ωστόσο, ο αμυντικός της εθνικής Βραζιλίας, Τιάγκο Σίλβα δήλωσε στην Daily Mail ότι ο Κριστιάνο Ρονάντο, προσπάθησε να του σπάσει το πόδι σε μεταξύ τους κόντρα.
«Ο Ρονάλντο έχει το θράσος να βγαίνει και να λέει οτι φοβήθηκα και πήδηξα σε τάκλιν που μου έκανε. Αν δεν το είχα κάνει αυτό, θα μου είχε σπάσει το πόδι! Μου είναι δύσκολο να πιστέψω αυτό που πήγε να κάνει. Ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι» δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα και συμπλήρωσε για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό:
«Εάν θέλει να πάρει το βραβείο του καλύτερου παίκτη του κόσμου, θα πρέπει να αποφεύγει τέτοιες ενέργειες, καθώς για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να είσαι και σωστός απέναντι στους συμπαίκτες και τους αντιπάλους σου. Τον καταλαβαίνω όμως...
» Είναι δύσκολο να δέχεσαι έξι γκολ και να μην μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα σε όλη τη διάρκεια του ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: