4 Νοεμβρίου 2008

Σααφ: Επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός

Τον Παναθηναϊκό στο σύνολό του θεωρεί επικίνδυνο για την ομάδα του ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Τόμας Σάαφ. Ο Γερμανός τεχνικός, στη συνέτευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα, τόνισε ότι στο ματς της Τρίτης η Βέρντερ δεν επιτρέπεται να επιδείξει καμία χαλαρότητα.
«Δεν ξεχωρίζω παίκτες από τον Παναθηναϊκό, όχι γιατί δεν έχει παίκτες μεγάλης ποιότητας, αλλά γιατί όπως αποδείχθηκε στο πρώτο παιχνίδι της Αθήνας, μας δυσκόλεψε η συνολική δουλειά της ομάδας και όχι πρόσωπα μεμονωμένα» δήλωσε αρχικά ο Σάαφ.
«Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν επιτρέπεται να επιδείξουμε την παραμικρή χαλαρότητα. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και για αυτή θα παίξουν. Θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς και ίσως κάποια από τις δύο να τους πάρει».
Στην συνέχεια επεσήμανε τους κινδύνους που κρύβει η ευρεία νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα με 5-1 επί της Χέρτα:
«Όταν έχεις πετύχει μία μεγάλη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι με πέντε γκολ ενεργητικό, είναι πολύ επικίνδυνο να μπεις στον επόμενο με μία σιγουριά ότι το αποτέλεσμα θα έρθει μόνο του. Αυτό απαγορεύεται στο Champions League. Εχω ζητήσει από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και να ξεχάσουν το τελευταίο μας παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: