20 Νοεμβρίου 2008

Κέρδισε παίκτες ο Ρεχάγκελ, έκανε ρεκόρ ο Λίπι

Ισόπαλο 1-1 έληξε στο Καραϊσκάκη το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Ιταλία, με γκολ των Τόνι και Γκέκα, αποτέλεσμα που άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Τα νέα πρόσωπα που ήθελε να δει ο Οτο Ρεχάγκελ, οι Παπασταθόπουλος και Τζόρβας, ιδίως ο δεύτερος που έκανε το ντεμπούτο του, τα πήγαν πολύ καλά, όπως και ο Μάντζιος που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό και ο Γκέκας που σκόραρε.
Όσον αφορά στους παγκόσμιους πρωταθλητές Ιταλούς, με την ισοπαλία αυτή ο Μαρτσέλο Λίπι έφτασε τους 31 αγώνες αήττητος με την «σκουάντρα ατζούρα», κάτι που αποτελεί για την ιταλική ομάδα. «Μελανό» σημείο ήταν οι άδειες εξέδρες του Καραϊσκάκη, καθώς ο κόσμος δεν ξεπερνούσε τις 10.000.
Η Ιταλία στο 48' άγγιξε το 1-0, αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Καμορανέζι. Δυο λεπτά μετά όμως ο Τζιόλης έβγαλε υπέροχη κάθετη μπαλιά στον Γκέκα και ο 28άχρονος φορ με άψογο πλασέ έκανε το 1-0 για την Ελλάδα.
Η ιταλική απάντηση ήρθε γρήγορα πάντως, καθώς στο 54' ο Ντε Ρόσι εκτέλεσε φάουλ και ο Τόνι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Μάλιστα, οι «ατζούρι» στο 58' έφτασαν κοντά στο 2-1, όταν Τόνι και Καμορανέζι έκρυψαν την... μπάλα, αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε το σουτ του τελευταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: