1 Νοεμβρίου 2008

Επικίνδυνη αποστολή για Λίβερπουλ

Εκτός έδρας αποστολή περιμένει την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το επόμενο τριήμερο της Premier League. Οι «κόκκινοι» καλούνται να ξεπεράσουν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» το «εμπόδιο» της Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, προκειμένου να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Από την πλευρά της, η Τσέλσι περιμένει ένα... δώρο από τα «σφυριά», προκειμένου, σε συνδυασμό με δική της νίκη επί της Σάντερλαντ στο «Σταμφορντ Μπριτζ», να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή.
Στο μεταξύ, νέα δύσκολη αποστολή περιμένει τη νεοφώτιστη Χαλ. Η έκπληξη της εφετινής σεζόν δεν κατάφερε μεσοβδόμαδα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τσέλσι, για το οποίο θα προσπαθήσει το Σάββατο, στο «Ολντ Τράφορντ», με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Αστον Βίλα, με την οποία θα πέσει η «αυλαία» της ημέρας, καθώς αμφότερες θέλουν βαθμούς για τους δικούς τους λόγους.

Το πρόγραμμα

Σάββατο (1/11)
Έβερτον - Φούλαμ
Τσέλσι - Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Γ. - Χαλ
Μίντλεσμπρο - Γουέστ Χαμ
Πόρτσμουθ - Γουίγκαν
Στόουκ Σίτι - Αρσεναλ
Γουέστ Μπρομ - Μπλάκμπερν
Τότεναμ - Λίβερπουλ

Κυριακή (2/11)
Μπόλτον - Μάντσεστερ Σίτι

Δευτέρα (3/11)
Νιούκαστλ - Αστον Βίλα

Affiliate Lounge

Affiliate Lounge

Δεν υπάρχουν σχόλια: