27 Νοεμβρίου 2008

Επίσκεψη Πατέρα στην Παιανία με... πριμ 150.000 ευρώ

Εντελώς διαφορετική ήταν αυτή τη φορά η επίσκεψη του Νίκου Πατέρα στην Παιανία από αυτήν που είχε κάνει προ μιας εβδομάδας, όταν και είχε «κατσαδιάσει» τους παίκτες.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πήγε λοιπόν την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο των πρασίνων και αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη τους στο Μιλάνο επί της Ιντερ, τους ανακοίνωσε το πριμ ύψους 150.000 ευρώ!
«Συγχαρητήρια σε όλους σας. Γράψατε μια από τις λαμπρότερες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και μας κάνατε περήφανους. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που ονειρευόμαστε όλοι», είπε αρχικά ο Νίκος Πατέρα απευθυνόμενος προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Τεν Κάτε.
«Στο Μιλάνο με την Ιντερ παίξατε σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές σας και επιβεβαιώσατε αυτό που σας είπα πριν μία εβδομάδα. Οταν βάζετε το 100% της προσπάθειάς σας αποδίδετε σε πολύ υψηλό επίπεδο.
»Οταν βάζετε το 100% της προσπάθειάς σας, οι φίλαθλοι, οι μέτοχοι και η διοίκηση, ακόμα κι αν δεν έλθει το αποτέλεσμα δεν θα έχουν κανένα παράπονο», πρόσθεσε ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ.
Καταλήγοντας, ο Πατέρας τόνισε: «Πιστεύω στις δυνατότητές σας και γι' αυτό έχω απαιτήσεις. Σας έχω στηρίξει και θέλω από εσάς να υπάρχει συνέχεια και συνέπεια στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη».
Το τέλος ήταν και το... καλύτερο, καθώς ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι οι παίκτες θα μοιραστούν το ποσό των 150.000 ευρώ ως έξτρα πριμ για τη μεγάλη τους νίκη επί της Ιντερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: