29 Οκτωβρίου 2008

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Υποκαταστήματα στο Κολωνάκι και στην Καλαμαριά η Stanley Bet!

Άνοιξαν τα δυο πρώτα καταστήματα της εταιρείας αθλητικού στοιχηματισμού Stanleybet International στην Ελλάδα. Όπως ανακοινώθηκε η εταιρεία προχώρησε σε αυτή την κίνηση «εξασκώντας το νόμιμο δικαίωμα της να παρέχει τις πρωτοπόρες και μοναδικές υπηρεσίες της στον τομέα του αθλητικού στοιχηματισμού εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σήμερα, η Stanleybet International, πρωτοπόρος στην διασυνοριακή παροχή αθλητικού στοιχήματος στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας δύο (2) καταστημάτων της, ενός στην Αθήνα (Κολωνάκι) και ενός στη Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά). H Stanleybet International, μια εταιρεία με έντονη εμπορική δραστηριότητα, αποφάσισε να παράσχει τις καινοτόμες υπηρεσίες της και στην ελληνική αγορά σεβόμενη πλήρως το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.
Η Stanleybet International, ως βρετανική εταιρεία με μακρά παράδοση, έχει βασική αρχή λειτουργίας της την απόλυτη διαφάνεια και υποστηρίζει ενεργά το δικαίωμά της να παρέχει τις υπηρεσίες της στον τομέα του αθλητικού στοιχηματισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση με υπευθυνότητα και συνέπεια. Η εταιρεία δεσμεύεται στην προστασία του καταναλωτή και παράλληλα στο δικαίωμα του καταναλωτή να επιλέγει τα πλέον πρωτοποριακά προϊόντα αθλητικού στοιχηματισμού. Η Stanleybet International, ακολουθεί τη νομοθεσία που διέπει την άδεια λειτουργίας της σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται. Έχει ως βασικές αρχές της τις προσωπικές υπηρεσίες (face-to-face) αλλά και τις διαφανείς συναλλαγές.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στο ποδόσφαιρο αλλά θα παρέχει μέσω των καταστημάτων της μεγάλη ποικιλία αθλητικών και μόνο γεγονότων ανάλογα με τη χρονική περίοδο. Η εταιρεία λειτουργεί μέσω καταστημάτων τα οποία φέρουν την επωνυμία και τα διακριτικά γνωρίσματά της.
Ο Adrian Morris, Deputy Managing Director της Stanleybet International, δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας της Stanleybet International σε μία ακόμη ευρωπαϊκή χώρα. Αποφασίσαμε να εξασκήσουμε το νόμιμο δικαίωμα μας στο πλαίσιο της εσωτερικής αγοράς στην Ευρώπη, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις αποφάσεις του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) και να προσφέρουμε διασυνοριακά τις υπηρεσίες μας στην Ελλάδα».



Το προφίλ της Stanleybet International

Η Stanleybet International λειτουργεί από το 1997 με άδεια παροχής υπηρεσιών αθλητικού στοιχηματισμού στη Μεγάλη Βρετανία. Η Stanleybet International επέκτεινε τις εργασίες της μέσω ενός πρωτοποριακού διασυνοριακού μοντέλου πρακτορείων, του οποίου η συμβατότητα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο κρίθηκε και έγινε αποδεκτή με τις αποφάσεις του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) στις υποθέσεις Gambelli και Placanica.
Η Stanleybet International είναι πλέον η πρωτοπόρος εταιρεία διασυνοριακής παροχής αθλητικού στοιχήματος στην Ευρώπη και διαθέτει καταστήματα στην Κύπρο, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Κροατία, τη Ρουμανία και την Πολωνία που σε σύνολο αριθμούν περισσότερα από 1500 και τα οποία απασχολούν, άμεσα ή έμμεσα, περίπου 2500 εργαζόμενους.
Με έδρα στο Λίβερπουλ, η Stanleybet International διοικείται από την ομάδα που ανέπτυξε και λειτούργησε την επιτυχημένη Βρετανική εταιρία στοιχήματος της Stanley Leisure, Stanley Racing.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αργά ή γρήγορα ήτανε αναμενόμενο,γιατι οπως φενετε θα κερδισει στα ευρωπαικα δικαστηρια,επειδη το μονοπωλιο απαγορευετε απο την ευρωπαικη νομοθεσια.

Το θετικο αυτης της υποθεσης ειναι οτι επιτελους θα δουμε ανταγωνισμο στις αποδοσεις του οπαπ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΗΔΕΣ.ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ "ΠΑΡΑΝΟΜΟ" ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ "ΝΟΜΙΜΟΥ",
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΚΛΑΜΠΑΚΙ,
ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΔΙΚΟ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ.Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΟΠΑΠ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ.