29 Οκτωβρίου 2008

Ο Μαραντόνα προπονητής στην εθνική Αργεντινής!

Στο πρόσωπο του Ντιέγκο Μαραντόνα βρήκαν οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αλφιο Μπαζίλε. Η πρόσληψη του Μαραντόνα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο ο Κάρλος Μπιλάρδο, αποκάλυψε ότι ο 48χρονος πλέον «Ντιεγκίτο» (σ.σ. αύριο έχει γεννέθλια) θα είναι ο νέος προπονητής της «αλμπιτσελέστε».
Μάλιστα, ο Μπιλάρδο, δήλωσε ότι οι σχετικές επαφές με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Χούλιο Γκροντόνα έχουν τελεσφορήσει και πρόσθεσε πως θα ήθελε να εργασθεί στο πλευρό του Μαραντόνα, μαζί με τον Πέδρο τρόλιο, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού στην εθνική ομάδα.
«Από τις συζητήσεις προκύπτει ξεκάθαρα ότι θα είμαι ο νέος προπονητής. Θέλω να ακούσω τον Μπιλάρδο για όλα. Θα με βοηθήσει πολύ και θα συνεργασθούμε στενά, αφού δεν γίνεται να αφήνεις στην άκρη, κάποιον που ξέρει τόσα πολλά», δήλωσε σχετικά ο Μαραντόνα και πρόσθεσε: «Οι στόχοι του Γκροντόνα, είναι ίδιοι με τους δικούς μου και του Μπιλάρδο. Εργο μου είναι να παρακολουθώ τους ποδοσφαιριστές και να επιλέγω τους καλύτερους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: