30 Οκτωβρίου 2008

«Θέλω Champions League με Πανιώνιο» λέει ο Ρεκόμπα

Να παίξει με τον Πανιώνιο στο Τσάμπιονς Λιγκ ονειρεύεται ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο Ουρουγουανός σταρ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του βασικού χορηγού της ΠΑΕ, δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.
«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάπως πιο ποιοτικό απ' ό,τι περίμενα. Διαθέτει μεγάλη ένταση και δύναμη. Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη ομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις ομάδες που δείχνουν πως έχουν τη διάθεση και τα προσόντα να πρωταγωνιστήσουν.
»Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ήξερα γι' αυτές τις ομάδες πριν ακόμα έρθω στην Ελλάδα.
»Τώρα, όμως, βλέπω και το πώς είμαστε εμείς στον Πανιώνιο, και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τους αντιμετωπίσουμε και να τους νικήσουμε. Κατά την άποψή μου, ο Πανιώνιος είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και καλή οργάνωση.
»Είναι μέσα στο μυαλό μας να πιστέψουμε το πόσα πράγματα μπορούμε να πετύχουμε».
Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είπε: «Για να κερδίσεις έναν τέτοιο αγώνα, όπως αυτός του Σαββάτου, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα για να σκεφτείς. Σε ένα μεγάλο ντέρμπι πρέπει πρώτα απ' όλα να μπεις στο πνεύμα του αγώνα.
»Έτσι το βλέπω τώρα, έχοντας βιώσει παρόμοιες καταστάσεις, όπως οι αγώνες Μιλαν - Ίντερ στο καμπιονάτο. Να είσαι αποφασισμένος να τον ζήσεις και να τον διεκδικήσεις. Μόνον έτσι μπορείς να έχει τύχη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: