30 Οκτωβρίου 2008

Βρύζας: "Στόχος το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο"

Για την φιλοσοφία που διέπει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο αγωνιστικού σχεδιασμού μίλησε για πρώτη φορά ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου Ζήσης Βρύζας.
Την φιλοσοφία με την οποία έγιναν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί ο δικέφαλος από εδώ και πέρα, ανέλυσε ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.
"Κάναμε ένα προγραμματισμό με ξεκάθαρες ιδέες με το τι θέλαμε. Στηρίξαμε τον προπονητή μας, κάναμε αλλαγές στο ρόστερ, με σκεπτικό να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορείς να την εμπιστεύεσαι. Θα έχει παίκτες που μπορούν να σου δίνουν τις εγγυήσεις, με το ποδοσφαιρικό σκεπτικό τους και την ποδοσφαιρική τους αξία. Βρισκόμαστε στο ¼ του πρωταθλήματος, ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σίγουρα υπάρχουν και κάποια θετικά στοιχεία σε όλη την πορεία. Η ομάδα δείχνει ότι μπορούμε να την εμπιστευόμαστε. Έχουμε ρεαλιστική ομάδα, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά είμαστε σε λεπτές ισορροπίες, που προσπαθούμε μέσα από την οργάνωση και τη δομή που έχουμε δημιουργήσει, με εξειδικευμένες υπηρεσίες, επαγγελματισμό και σοβαρότητα, να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το όραμα που όλοι θέλουμε. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, που προσπαθούμε κάθε μέρα να τα προσεγγίσουμε".
Για τον δικό του ρόλο υποστήριξε: "Κάθε ομάδα πρέπει να ενισχύεται. Εγώ από την πλευρά μου πρέπει να είμαι έτοιμος, για παίκτες πρώτης, αλλά και δεύτερης ταχύτητας, γιατί υπάρχουν και αυτοί στις ομάδες και κάποιες φορές είναι πιο σημαντικοί. Θα είμαστε έτοιμοι και ανάλογα θα πράξουμε. Το καλοκαίρι βρήκαμε μια αγορά καχύποπτη, δικαιολογημένα θα έλεγα, λόγω του πρόσφατου παρελθόντος".



Δεν υπάρχουν σχόλια: