5 Οκτωβρίου 2009

Με Τσιρίλο και Μουν o ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή

Παρά τον τραυματισμό που τον έπληξε λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Μπρούνο Τσιρίλο θα είναι στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή την Δευτέρα στην Τούμπα.

Ο Ιταλός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «Δικεφάλου». Το ίδιο ισχύει και με τον Μπράις Μουν, ο οποίος για πρώτη φορά από την ημέρα που αποκτήθηκε από τους 'ασπρόμαυρους' βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία συνθέτουν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ιβιτς, Μουν, Λίνο, Σαβίνι, ,Σορλέν, Βιέρα, Βιεϊρίνια.

Μετά από το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή θα αναχωρήσουν λόγω υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους οι: Χαλκιάς, Φωτάκης (Εθνική Ανδρών), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κουτζαβασίλης (Εθνική Ελπίδων), Μουσλίμοβιτς, (Εθνική Βοσνίας), Βιεϊρίνια (Εθνική Πορτογαλίας Under 23).



Δεν υπάρχουν σχόλια: