2 Οκτωβρίου 2009

Μπάγεβιτς: «Δικαιώθηκα...»

Iκανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μπενφίκα έμεινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, τόνισε πως δικαιώθηκε για όσα είχε πει την Τετάρτη (30/9 ότι η ομάδα δεν είναι τόσο χάλια), ενω στη συνέχεια μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σημερινή εμφάνιση.


Αναλυτικά όσα είπε, για:

Τη νίκη της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να πω τι έχω κάνει μέσα στο παιχνίδι. Δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Απλά μιλήσαμε με τους παίκτες και το πρωί, προετοιμαζόμαστε τρεις ημέρες τώρα και φτάσαμε στη νίκη γιατί οι παίκτες μου έκαναν ακριβώς αυτά που τους ζήτησα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε αυτούς αξίζει η νίκη και μόνο σε αυτούς. Σε αυτούς και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ να πετύχουμε το σκοπό μας».

Την καλή εμφάνιση της «Ένωσης» και για όσα είχε δηλώσει την Τετάρτη (30/9) ότι η ΑΕκ έχει καλή ομάδα: «Μια φορά που μου δίνετε και δίκιο. Ευχαριστώ. Αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή την νίκη. Αν μείνουμε εκεί, σε ένα λεπτό μπορεί να ξαναβρεθούμε κάτω και τέρμα. Ο αντίπαλος παίζει πάντα επιθετικά. Είδατε όλοι ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη και πολύ δυνατή ομάδα. Εγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και πιστεύω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε και το ματς αλλά απόλαυσε και μια ομάδα σαν τη Μπενφίκα».

Την ψυχολογία της ομάδας: «Για να φτιάχνεις ψυχολογία πρέπει να νικάς. Αλλιώς δεν κάνεις τίποτα. Μπορείς να κάνεις καλές εμφανίσεις όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό, αλλά να μην νικήσεις. Η νίκη μετράει. Χωρίς το ένα δεν έχεις ούτε το άλλο. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Η ίδια ομάδα είναι που ήταν και πριν τρεις μέρες και πριν 10. Απλά σήμερα ήμασταν λίγο καλύτεροι. Αν καταφέρεις με μια ομάδα σαν τη Μπενφίκα να παίξεις ελεύθερα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απλά πρέπει να βγάλεις αυτά που διαθέτεις και πιστεύεις και να μην τα κρατάς μέσα σου. Εχωπει και πριν 20 μέρες ότι έχω πολλούς παίκτες και πιστεύω σε όλους. Νομίζω το έχω αποδείξει».

Ο Γκουστάβο Μαντούκα δήλωσε: «Η διαφορά σήμερα σε σχέση με τα ντέρμπι ήταν το γκολ. Στα ντέρμπι είχαμε ευκαιρες και δε σκοράραμε, σήμερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Είχα πει και χθες ότι η ψυχολογία μας θα ανέβει με νίκες και η σημερινή θα μας βοηθήσει. Τώρα το μυαλό μας είναι στον αγώνα με τη Ξάνθη».

Ο Λεονάρντο είπε με τη σειρά του: «Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά και πήρε μια σημαντική νίκη. Βέβαια, πάρα πολύ καλά παίξαμε και στα δυο ντέρμπι αλλά δεν ήρθαν τα αποτελέσματα για διάφορους λόγους. Ο προπονητής στο ξενοδοχείο μας είχε πει ότι θα είμαστε έντεκα εναντίον έντεκα. Έτσι, μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά από την αρχή και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είναι άλλα τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο και θα τα δώσουμε όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: