8 Οκτωβρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης!

Μπορεί να πέρασε αρκετές φορές από το μυαλό του να παραιτηθεί από την προεδρία του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον η παραίτησή του είναι γεγονός και ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποτελεί παρελθόν από τα διοικητικά του «Δικεφάλου»!Ο Ζαγοράκης τόνισε, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου πως παραιτείται για προσωπικούς λόγους και πως σύντομα θα διευκρινίσει τους λόγους.

Η ανακοίνωση: «Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτησή μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
»Σύντομα και συγκεκριμένα, όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου.
»Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή».

Η είδηση είχε διαρρεύσει λίγες ώρες νωρίτερα σε μορφή φήμης μέσω ραδιοφωνικών σταθμών της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διάδοχός του θα είναι ο Ζήσης Βρύζας, καθώς ο ίδιος ο Ζαγοράκης τον πρότεινε και την Παρασκευή θα αποφασιστεί από το έκτακτο Δ.Σ.
http://www.gavros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: