1 Οκτωβρίου 2009

«Νέα φανέλα, νέα αρχή…»

Με την ευχή να αποδειχτεί… γούρικη και να συνδυαστεί με την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η νέα φανέλα έχει ρίγες, ενώ διατηρούνται, ως δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα, η παραδοσιακή κόκκινη και λευκή.
Στην παρουσίαση έδωσαν το «παρών» ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Τζος Τσίλντρες και ο Λίνας Κλέιζα. Η νέα εμφάνιση είναι 30% πιο ελαφριά σε σχέση με την περσινή, δεν… ιδρώνουν από το εσωτερικό τους, αλλά μόνο εξωτερικά, ενώ είναι εφαρμοστές και θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά στα φιλικά της ομάδας στις ΗΠΑ.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Νέα φανέλα, νέα αρχή. Μακάρι να γίνει η αρχή και ο Ολυμπιακός να κάνει σερί τίτλων. Υπάρχει μία νέα τάση σε όλο τον κόσμο να επιστρέφουμε σε φανέλες ρετρό. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος και στο μάρκετινγκ. Είναι μία πολύ καλή κίνηση».

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε: «Είναι πολύ όμορφη η νέα φανέλα, σχεδιασμένη από μία από τις κορυφαίες εταιρίες. Ανυπομονώ να τη φορέσω», ενώ ο Λιθουανός άσος είπε: «Περιμένω τη νέα αρχή. Η φανέλα είναι άρτια σχεδιασμένη. Ελπίζω να μας βοηθήσει αρκετά. Είναι σημαντικό να νιώθεις καλά στα τελευταία δευτερόλεπτα ενός αγώνα και η νέα εμφάνιση το προσφέρει αυτό».

Ήδη η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δεχτεί «καταιγισμό» τηλεφωνημάτων από φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να την αποκτήσουν. Η ομάδα του Πειραιά ενημερώνει ότι «… οι φίλαθλοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 7252991 (καθημερινά 14:00-20:00) / fax 210 7252991 ή/και ηλεκτρονικά στο e-mail redfanela@otenet.gr και να προμηθευτούν τη νέα ριγέ εμφάνιση του Ολυμπιακού και της ΝΙΚΕ, με το όνομα του αγαπημένου τους παίκτη, ταχυδρομικά χωρίς έξοδα αποστολής (για παραγγελίες εντός Ελλάδας). Η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμη στους φιλάθλους πολύ σύντομα κι από τις μπουτίκ του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μέχρι τότε όσοι δεν μπορούν να περιμένουν μπορούν να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους τηλεφωνικά ή μέσω fax και e-mail».

Την Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί το φιλικό με το Περιστέρι στις 18:00 στο ΣΕΦ, το οποίο δόθηκε στους "ερυθρόλευκους" την Τετάρτη. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Εν τω μεταξύ, το επίσημο site της Ευρωλίγκας φιλοξενεί την Τετάρτη αφιέρωμα στους Πειραιώτες με δηλώσεις του "δράκου". "Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος στόχος της ομάδας είναι να μείνει σε υψηλό επίπεδο και να βρεθεί, εκ νέου, στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μπορούν να δώσουν στην ομάδα περισσότερη ενέργεια και δύναμη, κάτι που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι".

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως: "Ο όμιλος που βρισκόμαστε είναι ένας πολύ ενδιαφέρον όμιλος. Πάντα σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Αν θέλουμε να περάσουμε, πρέπει ποτέ να μη χάνουμε τη συγκέντρωσή μας και να ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει σταθερά ανοδική πορεία και τα περισσότερα παιχνίδια φέτος θα είναι ενδιαφέροντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: