7 Οκτωβρίου 2009

Αισιόδοξος για Εργοτέλη και... Λετονία ο Βερπακόφσκις

Ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης εκτός έδρας νίκης του Εργοτέλη με 4-2 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ήταν ο Μάρις Βερπακόφσκις, ο οποίος δείχνει ότι μέρα με τη μέρα βρίσκει τον καλό εαυτό του και όλοι στην κρητική ΠΑΕ είναι αισιόδοξοι ότι ο Λετονός θα... βγάλει τα λεφτά του.
Ο ίδιος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Περιμέναμε ότι θα γίνει ένας σκληρός αγώνας. Ο Αστέρας διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά για εμάς αποτελούσε κίνητρο το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν τον είχε νικήσει ποτέ. Κάναμε καλό παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε πολύ.

»Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα τα πρώτα μου γκολ με τη φανέλα του Εργοτέλη, αλλά αυτό που με χαροποιεί ακόμα περισσότερο είναι η νίκη.

»Δεν θα είχαν καμία αξία τα γκολ μου, αν δεν νικούσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ και προσφέρω στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας.

»Πριν να έρθω στην Ελλάδα γνώριζα τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα παρατηρώ ότι υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

»Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και πολλές θα βρεθούν να παλεύουν ταυτόχρονα για την είσοδο στην πεντάδα και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θεωρώ ότι μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

»Εμείς θέλουμε να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι αναζητώντας τη νίκη. Θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Εχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και θα πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πανηγυρίζουμε για το οτιδήποτε.

»Η προσπάθεια τώρα αρχίζει. Είδαμε ότι σιγά σιγά αυξάνεται ο αριθμός των φιλάθλων που έρχονται στο Παγκρήτιο. Εμείς τους θέλουμε δίπλα μας και να ξέρουν πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους προσφέρουμε θέαμα».

«Η Ελλάδα το φαβορί, αλλά...»

Αναφερόμενος στο σαββατιάτικο παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την ομάδα της πατρίδας του, ο Λετονός επιθετικός είπε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, ο νικητής του οποίου θα έχει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

»Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν θα έρθουμε στην Αθήνα για να χάσουμε. Θα παλέψουμε σκληρά για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: