3 Οκτωβρίου 2009

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Οι... επιταγές στου Ολυμπιακού!

Οι αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, τα φιλικά προετοιμασίας Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο μπάσκετ, αλλά και η ανάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, απασχολούν στην πλειοψηφία τους τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου σήμερα, Σάββατο, 3 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

«ΤΑΞΙΜΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ» αναφέρεται με κεφαλαία γράμματα στην πρώτη σελίδα της αθλητικής εφημερίδας "ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" και ακολουθεί εξήγηση: «πήγαν στην Αράχοβα οι παίκτες του Ολυμπιακού, που εισέπραξαν χθες από την ΠΑΕ το 70% των οφειλομένων». Επίσης: «Σε θέση μάχης! Από το London... Λειβαδιά».

«ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!» είναι ο τίτλος της αθλητικής εφημερίδας "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ". Πάντα σε αναφορά στον Ολυμπιακό: «Με τέρμα τα γκάζια για γρήγορο γκολ!». Στο μπάσκετ: «Γερό τεστ με Ούλκερ»

Η "SPORTDAY" αναφέρει για την ΑΕΚ με κίτρινα κεφαλαία γράμματα: «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.. τώρα ή ποτέ!». Επίσης: «Ξέχασέ το! Σήμερα νικάμε εμείς,» μεγάλη συνέντευξη του Σεμπαστιάν Σαχά. Σε άλλα θέματα: «Ολυμπιακός-Ζίκο: Όπως στα ντέρμπι», «Παναθηναϊκός: Κάποιος κινδυνεύει»

«ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ» τονίζει η αθλητική εφημερίδα "Η ΓΑΤΑ" και εξηγεί: «ο Ζίκο στις μεταγραφές!». Σε άλλα θέματα: «ΑΕΚ: Πράσινο φως από τον Ρέστη σε Μελισσανίδη», «Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση σε Σαλπιγγίδη», «ΠΑΟΚ: Μπαίνει και για Τζιμπούρ», «Αρσέν Βενγκέρ-Έτοιμος ν' αρπάξει τον Νίνη!»

«ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΑΕΚ» αναφέρει "Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ" την άποψη του Μπάγεβιτς που συνεχίζει «... έδειξε με Μπενφίκα και με τέτοια απόδοση θα πετύχουμε πολλά.» Επίσης: «Καραμανλής: Να στηριχτεί ο Ντούσκο... όπου πάει αφήνει έργο». Σε άλλα θέματα: «Παναθηναϊκός-Καραγκούνης: Αυτή τη φορά δεν πιαστήκαμε κοροΐδα», «Ιστορική απόφαση: Στο Ρίο οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2016, ήττα για Ομπάμα και Σικάγο»

«ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΚΟ» έχει βασικό τίτλο η αθλητική εφημερίδα "η ΩΡΑ των σπορ". Στο μπάσκετ της ΑΕΚ: «Υπέγραψε ο Νέμεθ στη Βασίλισσα!»

«ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ» είπε ο Τεν Κάτε στον Νίνη, σύμφωνα με τον τίτλο της αθλητικής εφημερίδας "η ΠΡΑΣΙΝΗ" και προσθέτει: «Έκανες ό,τι ακριβώς ήθελα από σένα». Στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού: «Κάταγμα στη μύτη ο Σερμαντίνι»

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΝΗ» προβάλλει η "DERBY NEWS". Επίσης, πάντα για Παναθηναϊκό: «Δύσκολες ώρες για τον Τζιμπρίλ». Σε άλλα θέματα: «Μπάσκετ: Φιλικό κρας τεστ σήμερα με ΤΣΣΚΑ», «Ρίο 2016, τα πήρε όλα η Βραζιλία»

«ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ» αναφέρει για ΑΕΚ με κεφαλαία γράμματα ως πρώτο θέμα η "Goal news". Σε άλλα θέματα: «Ο Τεν Κάτε του... ΠΑΟ», «Ολυμπιακός: Νίκη και θέαμα».

«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ» στην ΑΕΚ σύμφωνα με την "ΕΞΕΔΡΑ". Σε άλλα θέματα: «Παναθηναϊκός: Αποθέωσε Νίνη, Σιμάο», «Ολυμπιακός: Όλα για το τρίποντο», «Άρης: Για το πρώτο διπλό», «ΠΑΟΚ: Ώρα Μουν»

Τέλος, η "SCORE" για την ΑΕΚ τονίζει: «ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΝΕ και τους... έστειλε».







Δεν υπάρχουν σχόλια: