1 Οκτωβρίου 2009

Χωρίς Χαριστέα αλλά με Αμανατίδη η Εθνική

Νοκ άουτ από τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2010 με Λετονία στις 10 Οκτωβρίου και Λουξεμβούργο στις 14 του ίδιου μήνα τέθηκε ο Αγγελος Χαριστέας.

Ο επιθετικός της Νυρεμβέργης είχε κληθεί από τον Οτο Ρεχάγκελ για τα παιχνίδια που θα κρίνουν εάν η εθνική ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης, ωστόσο, την Τετάρτη ενημέρωσε το προππονητικό τιμ ότι αντιμετωπίζει ένα μυικό τραυματισμό και δεν θα είναι σε θέση να αγωνισθεί.

Αντιθέτως, στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ θα είναι ο Γιάννης Αμανατίδης, που φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ο Έλληνας διεθνής θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το παιχνίδι με τη Σάλκε, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει το εθνικό μας συγκρότημα για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2010.

Ο 28χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, αλλά πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή της Αϊντραχτ, Μίχαελ Σκίμπε, που εμφανίστηκε χαρούμενος με την επιστροφή του Αμανατίδη:

«Μας έλειψε τις εννέα ημέρες που απουσίαζε. Είναι ένας δραστήριος επιθετικός και απειλή για την αντίπαλη εστία. Θα τον δούμε μέχρι την προπόνηση της Πέμπτης και αν είναι καλά, θα αγωνιστεί από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: