8 Οκτωβρίου 2009

Αμφίβολος ο Παπασταθόπουλος


Η σημερινή προπόνηση θα κρίνει τη συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της εθνικής με τη Λετονία στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.

Ο κεντρικός αμυντικός της Τζένοα ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε πιο δυνατούς ρυθμούς κι ανάλογα θα αποφασίσει ο Ότο Ρεχάγκελ εάν θα τον υπολογίζει για τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί.

Δεδομένης της απουσίας των τιμωρημένων Σωτήρη Κυργιάκου και Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή το νεαρό στόπερ. Αν τελικά δεν τα καταφέρει ο Παπασταθόπουλος τη θέση του δευτέρου κεντρικού αμυντικού (ο Μόρας αναμένεται να ξεκινήσει) διεκδικούν οι Πατσατζόγλου και Βύντρα.

Ο Ότο Ρεχάγκελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18:30 στο ΟΑΚΑ, ενώ την επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα θα μιλήσει στους εκπροσώπους Τύπου ο προπονητής της Λετονίας, Αλεξάντερ Στάρκοφς. Η αποστολή της Λετονίας φτάνει στην Αθήνα το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: