6 Οκτωβρίου 2009

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Χωρίς τέλος η ΑΛΗΤΕΙΑ εις βάρος της ΑΕΚ από την ΣΥΜΜΟΡΙΑ του Βασάρα!

Ο απόηχος της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, απασχολεί κυρίως τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

«Σ-εξι ...Σισένιο, όταν μπήκε ο σούπερ Νίνης απογειώθηκε ο Παναθηναϊκός, όταν ξεμπούκωσε ο Σισέ (2 γκολ) απογειώθηκε το ΟΑΚΑ, 6 στα 6 ο ΠΑΟ 4-0 την Λάρισα» γάφει η «Goalnews», ενώ σε άλλα θέματα διαβάζουμε «Δεν ντρέπεστε; Οργια Κάκου στην Ξάνθη, νέο χειρουργείο για την ΑΕΚ, τρίτη σερί ήττα από την Ξάνθη με 1-0», «Εξορκιστής ο Ιβιτς 1-0 ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή», «Ομο... καθάρισμα 2-1 ο Πανιώνιος τον Ατρόμητο» και «Ματσάρα και τεσσάρα ο Εργοτέλης 4-2 τον Αστέρα στην Τρίπολη».

Ακόμη, ο «Φίλαθλος» αναφέρει «Πήρε μπρος ο Σισέ 4-0 ο ΠΑΟ την Λάρισα», ενώ το «Φως των Σπορ» γράφει «Ζίκο σε Γκαλέτι: Ποντάρω πολύ πάνω σου» και ο «Πρωταθλητής» έχει τίτλο «Ντιόγκο: Μας δίνει άλλον αέρα ο Ζίκο».

Τέλος, η «Derbynews» γράφει «Ξύπνησε το λιοντάρι», η «Εξέδρα των Σπορ» αναφέρει «Πετάει ο Παναθηναϊκός», η «Sportday» έχει τίτλο «Τους έβαλε στα δίχτυα, το θηρίο που λέγεται Σισέ ξύπνησε», η «Πράσινη» τονίζει «Kill Τζιμπρίλ, Παναθηναϊκός-Λάρισα 4-0» και η «Ωρα των Σπορ» επισημαίνει «Αγαμοι θύται, την εκτέλεσε εν ψυχρώ ο Κάκος, ήττα της ΑΕΚ με 1-0 από την Ξάνθη».








Δεν υπάρχουν σχόλια: