12 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Primera Division: Σε νέο γήπεδο η Espanyol

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Primera Division. Ουσιαστικά έχουμε μία δεύτερη πρεμιέρα, αφού μεσολάβησαν δύο εβδομάδες από αυτήν.

Atletico Madrid - Racing Santander

Μετά το 3-0 από τη Malaga, η Atletico Madrid (φαβορί στο 1,56) φιλοδοξεί να κάνει «σεφτέ» στις νίκες. Οι διεθνείς Forlan και Aguero θα δώσουν κανονικά το παρών, όχι όμως και ο Maxi Rodriguez που έμεινε εκτός, μαζί με τους Pernia, Raul Garcia και Camacho. Στην κερκίδα ο προπονητής Abel Resino.

Η Racing Santander (στο 7,20 ανταλλάσσεται το διπλό) γνώρισε «βαριά» ήττα στο ξεκίνημα με 1-4 από τη Getafe. Εξέτισε την ποινή του ο Morris και ντεμπουτάρει, διαθέσιμοι οι νεοαποκτηθέντες Xisco και Henrique. Εκτός έμεινε ο στόπερ Marc Torrejón.

Getafe - Barcelona

Η Getafe (7,20 στην Betfair) έβγαλε σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα με 1-4 επί της Racing Santander (). Μοναδικός απών ο αμυντικός Mario, ενώ εκτός έμειναν και οι Gavilan, Contra για λόγους τακτικής.

H Barcelona (1,57 το διπλό) κέρδισε εύκολα 3-0 τη Sporting Gijon, με τον Zlatan Ibrahimovic να σκοράρει το πρώτο του γκολ. Επιστρέφει ο Iniesta, στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς Chygrynskiy. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Marzuez.

Espanyol - Real Madrid

Πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο της γήπεδο, το Cornella El-Prat για την Espanyol (6,80 η νίκη της). Μπήκε στην αποστολή ο De La Pena, όμως θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Το ίδιο ισχύει και για τον Fernando Marques.

Η Real Madrid (1,60 το διπλό) κέρδισε δύσκολα με 3-2 την Depor στην πρεμιέρα. Ο Pellegrini θα αφήσει στον πάγκο τους Ronaldo και Lassana Diarra, δίνοντάς τους έτσι κάποιες ανάσες, ενώ στην αποστολή συμμετέχει και ο Ruud Van Nistelrooy. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Pepe, οι τραυματίες Gago, Van der Vaart και ο ανέτοιμος Sergio Ramos.

Sevilla - Zaragoza

Η Sevilla (1,65 ο άσος) γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Valencia στο Mestalla. Αποβλήθηκε και θα απουσιάσει ο επιθετικός Fredi Kanoute, ενώ τραυματίες είναι οι Romaric και Sergio Sanchez.

Η Zaragoza (6,60 για την έκπληξη) κέρδισε χωρίς να το αξίζει με 1-0 την Tenerife στην πρεμιέρα. Παραμένει εκτός ο τιμωρημένος φορ Ewerthon, παίζουν οι διεθνείς Carrizo και Abel Aguilar.


Δεν υπάρχουν σχόλια: