28 Σεπτεμβρίου 2009

Ποντάρει πολλά στον Γκαλέτι o Ζικο

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ζίκο θέλει να δει από τους παίκτες του να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναγνωρίζει ότι υπάρχουν ακόμα δυσκολίες, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να πετύχει το στόχο του ο 57χρονος κόουτς.

Ενα στοιχείο όμως που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το ότι ο νέος προπονητής της πειραϊκής ομάδας περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων". Στις συζητήσεις που κάνει ο Ζίκο με τους συνεργάτες του δείχνει ότι ποντάρει πολλά στον Αργεντινό μέσο των πρωταθλητών, τον οποίο και ξέρει πολύ καλά και εκτιμά τις δυνατότητες που έχει.

"Ο Γκαλέτι θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη από δεξιά και θα μας βοηθήσει σημαντικά στη δημιουργία φάσεων. Παράλληλα, θα απελευθερώσει τον Ντουντού στη μεσαία γραμμή, καθώς οι αντίπαλες άμυνες θα κλείνουν δεξιά για να να αντιμετωπίσουν τον Γκαλέτι και θα βρίσκουμε πιο εύκολα κενούς χώρους από τον άξονα" λέει ο Ζίκο στους συνεργάτες του. Αλλωστε έχει ενημερωθεί πλήρως για το τι εστί Γκαλέτι όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της πειραϊκής ομάδας και γι' αυτό εκτιμά ότι με την επιστροφή του Λατινοαμερικάνου ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή του.

"Με τον Γκαλέτι στην ενδεκάδα θα μπορέσουμε να παίξουμε πιο επιθετικά και με μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ θα μπορέσουμε να βρούμε και περισσότερα γκολ γιατί ο Λουτσιάνο είναι παίκτης που σκοράρει" λέει ο Ζίκο και περιμένει την επιστροφή του Αργεντινού. Ο Γκαλέτι συνεχίζει το πρόγραμμά του στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών στου Ρέντη και όλα δείχνουν ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε αγώνα μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι στο μεγάλο λιμάνι δεν θέλουν να βιαστούν και να χρησιμοποιήσουν τον Γκαλέτι χωρίς να είναι έτοιμος, γιατί έτσι έγινε την προηγούμενη φορά και ο παίκτης υπέστη θλάση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: