15 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα Champions League, 1ος όμιλος: Χωρίς «μυαλό» η Juventus

Juventus - Bordeaux

Ιδανικά ξεκίνησε η Juventus (1,65 ο άσος στο ανταλλακτήριο της Betfair), κερδίζοντας στις δύο πρώτες αγωνιστικές τις δύο ομάδες της Ρώμης, Roma και Lazio. «Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Lazio, καθώς παίζει σε γρήγορο ρυθμό και πρεσάρει πολύ στο κέντρο. Στο πρώτο ημίχρονο υποφέραμε από την πίεση, αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο», σχολίασε ο τεχνικός Ciro Ferrara. Προβλήματα για τον τελευταίο, καθώς τα δύο «μυαλά» της ομάδας, ο Βραζιλιάνος οργανωτής Diego και ο βετεράνος Alessandro Del Piero είναι τραυματίες. Απουσιάζουν επίσης ο τιμωρημένος Giorgio Chiellini και οι λαβωμένοι Zdenek Grygera, Mohamed Sissoko, Hasan Salihamidzic.

Η Bordeaux (στο 7,00 για διπλό στο Τορίνο) διατήρησε το αήττητο (4 νίκες, 1 ισοπαλία) στη Γαλλία, κερδίζοντας δύσκολα με 1-0 την τελευταία Grenoble. «Δεν ήμασταν καλοί. Η Grenoble μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά, αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα στο Τορίνο», σχολίασε ο τεχνικός Laurent Blanc. Δεν υπάρχουν προβλήματα για τους Γάλλους.

Διαιτητής: Tom Henning Ovrebo (Νορβηγία)
Οι πιθανές συνθέσεις:
Juventus: Buffon, Caceres, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso, Camoranesi, Melo, Marchisio, Giovinco, Amauri, Iaquinta
Bordeaux: Carrasso, Tremoulinas, Ciani, Planus, Chalme, Wendel, Diarra, Fernando, Gourcuff, Gouffran, Chamakh

Maccabi Haifa - Bayern:

Το παιχνίδι διεξάγεται στο «Ramat Gan Stadion» του Tel Aviv και όχι στη Haifa στη φυσική έδρα της Maccabi. Εκεί θα δώσει για λόγους ασφαλείας όλα τα παιχνίδια του Champions League η Maccabi.

Η Maccabi (8,20 ο άσος στο ανταλλακτήριο) έχει το απόλυτο στο Ισραήλ, κερδίζοντας με ανατροπή το Σάββατο με 3-1 την Hapoel Ramat Gan. «Εχουμε κάνει μια καλή αρχή στη σεζόν και η ανατροπή στο σκορ δείχνει το χαρακτήρα και την αυτοπεποίθησή μας», είπε ο τεχνικός των Ισραηλινών, Elisha Levi, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα του δεν θα φύγει από τους επιθετικούς προσανατολισμούς που έχει σε όλα τα παιχνίδια. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός χαφ Jhon Culma Jairo.

H Bayern (1,50 για διπλό στην Betfair) προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες στην Bundesliga (Dortmund 5-1, Wolfsburg 3-0), με τον Franz Beckenbauer να κάνει λόγο για «την καλύτερη επίθεση όλων των εποχών». «Θα αντιμετωπίσουμε τη Maccabi σαν να παίζουμε με τη Manchester United», είπε ο τεχνικός διευθυντής Uli Hoeness κατά την αναχώρηση από το Μόναχο. Εκτός αποστολής έμειναν οι χρόνια απόντες Luca Toni, Martín Demichelis, Mark van Bommel και Miro Klose.

Διαιτητής: Damir Skomina (Σλοβενία)
Οι πιθανές συνθέσεις:
Maccabi Haifa: Davidovitch - Meshumar, Teixeira, Keinan, Masilela - Boccoli, Kayal - Katan, Golasa - Ghadir, Dvalishvili
Bayern: Butt - Lahm, van Buyten, Badstuber, Pranjic - Hamit Altintop, Tymoshchuk, Schweinsteiger - Robben, Gomez, Ribery

Δεν υπάρχουν σχόλια: