2 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο «διπλό στοίχημα» Κετσπάγια

Με πάσης φύσεως δικαιολογίες προσπαθούσαν χθες στον Ολυμπιακό να καλύψουν τη μετεγγραφική αστοχία σχετικά με την απόκτηση αριστερού χαφ.
Εκείνο, όμως, που έχει πλέον σημασία είναι ότι υπάρχει έλλειμμα στην αριστερή πλευρά, μετά το κενό που άφησαν οι Τζόρτζεβιτς και Λέτο. Το οποίο, ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι αναγκασμένος να καλύψει εκ των έσω (Λεονάρντο, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Σοϊλέδη) κάνοντας ουσιαστικά αλχημείες. Παράλληλα, ο Γεωργιανός τεχνικός καλείται να κερδίσει (μετά την πρόκριση στους ομίλους) το νέο «διπλό στοίχημα». Πρώτον, να πάρει από ορισμένους ποδοσφαιριστές (όπως οι Ντιόγο και Γκαλέτι) όσο το δυνατόν περισσότερα και -με τη συμπεριφορά του- να διατηρήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Και, δεύτερον, να κατακτήσει πάλι ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Στη διοίκηση παραδέχονται ότι «έγιναν λάθη» στις μετεγγραφικές κινήσεις και επισημαίνουν ότι όλα θα διορθωθούν τον Ιανουάριο! Μάλιστα, συνεχίζουν να πιέζουν τον Φερναντίνιο να πει (μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο) το «ναι». Ο Γ. Χρυσικόπουλος έκανε χθες αναφορά στους παίκτες που κυνήγησε ο Ολυμπιακός κι έλεγε ότι τον Νενέ «δεν τον έδινε η Μονακό». Ο Μανσίνι «δεν ήθελε να έρθει». Τον Κουαρέσμα «τον έδινε η Ιντερ, αλλά ο παίκτης τα βρήκε στη συνέχεια με τον Μουρίνιο». Για τον Γκονζάλες «η Μπέτις ζητούσε 6-6,5 εκατ.», ενώ με τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος «υπήρξε μπέρδεμα με τους μάνατζερ». Επίσης, ο Φερναντίνιο «δεν ήθελε να έρθει».

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς κλασικό αριστερό χαφ και χθες δήλωσε, μέσω ΕΠΟ, στην ΟΥΕΦΑ τις λίστες με τους (29) ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός έμεινε μόνο ο Π. Κόβατς (μπορεί να γίνει αντικατάσταση γκολκίπερ οποιαδήποτε στιγμή).

Στο μεταξύ, ο Β. Μαρινάκης, που έδειξε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε (στην ιστοσελίδα Sportnet) ότι «θα είμαι πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό. Θα τοποθετηθώ αργότερα για όσα συνέβησαν, ενδεχομένως με συνέντευξη Τύπου, αλλά το θέμα τώρα είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα».

Από το enet.gr

VC Casino

Δεν υπάρχουν σχόλια: