23 Σεπτεμβρίου 2009

Στο τέλος ταμείο υποστηρίζει ο Π.Γιαννακόπουλος

Στο τέλος της σεζόν θα κριθεί αν η χρονιά ήταν επιτυχημένη ή όχι για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NOVAΣπορFM 94,6» ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τον Χενκ Τεν Κάτε.
Οσον αφορά στο άνοιγμα της ΠΑΕ, δήλωσε αισιόδοξος πως θα καλυφθεί.

Για το ΔΣ της Τρίτης (23/9) και το άνοιγμα που υπάρχει στα οικονομικά, είπε: «Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός όλα ήρθαν ομαλά. Αυτό είναι πρόβλημα της διοικήσεως. Δεν νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα. Νομίζω έχουμε κάθε δυνατότητα να βρούμε λύση σε αυτό. Όλα ήρθαν ομαλά και στο τέλος του χρόνου θα δούμε αν αποτύχαμε ή πετύχαμε».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, σχολίασε: «Θα είναι χαρά μου να δω τον Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστήσει και στεναχωρημένος αν αποτύχει. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που διοικούν και οι ποδοσφαιριστές να δουν αν επιτύχει η αποτύχει η ομάδα. Η πραγματική εικόνα είναι αυτή».

Οσον αφορά στον Χενκ Τεν Κάτε, τόνισε οτι «δεν είναι αρμοδιότητα δική μου. Αυτοί που έχουν τη διοίκηση πρέπει να κρίνουν. Να κοιτάξουν τον καθρέφτη και να δουν αν πετύχανε ή αποτύχανε. Εγώ θα κρίνω τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, τώρα είναι αρχή και θα δούμε».

Τέλος, για την ομάδα μπάσκετ, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κοιτάξουμε και φέτος μαζί με τον μεγάλο προπονητή μας, τον κ. Ομπράντοβιτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: