1 Σεπτεμβρίου 2009

Η πρόκριση στόχος του ΟΣΦΠ σύμφωνα με τον Ζεβλάκοφ

Η πρόκριση στους «16» του Champions League είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στη διοργάνωση σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ σε Πολωνική ιστοσελίδα.

«Θα αγωνιστώ για έκτη χρονιά στην καριέρα μου στο Champions League. Στόχος μας είναι να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων. Φαβορί στο δικό μας γκρουπ είναι η Αρσεναλ», είπε ο 33χρονος αμυντικός, ενώ σχολίασε και την παρουσία του αδερφού του, Μάρτσιν, στη διοργάνωση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

«Ο αδερφός μου, ο Μάρτσιν, θα αγωνιστεί επίσης στους ομίλους με τον ΑΠΟΕΛ. Θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και μία σπουδαία εμπειρία για τον ίδιο. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι φαβορί στον όμιλό του, αλλά μπορεί να κάνεις εκπλήξεις στην έδρα του».

Οι παίκτες που δηλώθηκαν στην UEFA

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε την Τρίτη, μέσω της ΕΠΟ, στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για την φάση των ομίλων του Champions League. Ο μοναδικός που κόπηκε είναι ο Πάβελ Κόβατς, καθώς προτιμήθηκε ο Λεωνίδας Παναγόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι δηλώθηκαν όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που μετέχουν στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Αναλυτικά, στη λίστα Α περιλαμβάνονται οι: Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Ντιντιέ Ντομί, Λουτσιάνο Γκαλέτι, Όσκαρ Γκονζάλεθ, Κριστιάν Λεντέσμα, Έντσο Μαρέσκα, Όλαφ Μέλμπεργκ, Ούρκο Πάρντο, Ντιόγκο Λουίς Σάντο, Ντουντού Σεαρένσε, Ζαουάντ Ζαϊρί, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Ματ Ντάρμπισιρ, Ιεροκλής Στολτίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Γιώργος Γκαλίτσιος, Αντώνης Νικοπολίδης, Τάσος Πάντος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιώργος Κατσικογιάννης, Λεωνίδας Παναγόπουλος.

Στην λίστα B περιλαμβάνονται οι: Κώστας Μήτρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Νικλητσιώτης, Αριστείδης Σοϊλέδης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με έγγραφό της προς την Σούπερ Λιγκ, ζήτησε τη διεξαγωγή των παρακάτω αγώνων στις εξής ημερομηνίες:

3η αγωνιστική, Ολυμπιακός - Καβάλα το Σάββατο 12/09/2009
5η αγωνιστική, Ολυμπιακός - Πανιώνιος το Σάββατο 26/09/2009
7η αγωνιστική, Ολυμπιακός -Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο 17/10/2009


Δεν υπάρχουν σχόλια: