21 Σεπτεμβρίου 2009

Σάντος: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα..."


«Είναι πολύ δύσκολο να βρεις λόγια για ένα ματς που έχεις χάσει κι αυτό γιατί αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τρόπο με τον οποίον αγωνίστηκαν. Μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα 20-25 λεπτά ήμασταν ξεκάθαρα οι κυρίαρχοι. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κατάφερε και ισορρόπησε το παιχνίδι και μετά το 30' δεν υπήρχαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για τις ομάδες», σχολίασε ο Φερνάντο Σάντος.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη να βάλει γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Αυτό θα μπορούσα να χαρακώσει τη ψυχολογία μας, αλλά οι παίκτες μου μπήκαν φουριόζοι και επέβαλλαν γρήγορο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Ελέγξαμε ρυθμό, κάναμε ευκαιρίες για να βάλουμε το γκολ, αλλά για μια ακόμη φορά δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στο τέλος του αγώνα. Αυτό το έχουμε δει πολλές φορές. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαστε λυπημένοι, αλλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους».

Και εξήγησε γιατί συγχαίρει τους παίκτες του: «Νομίζω ότι κυρίως με τον τρόπο με τον οποίον αγωνίστηκε η ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε λογική να αλλάξουμε κάποιον ποδοσφαιριστή. Θεωρώ ότι η ομάδα μου έπαιξε καλά στο δεύτερο μέρος και το πιο βασικό σημείο είναι ότι ελέγξαμε τον ρυθμό και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ειλικρινά, καταλαβαίνω το γεγονός ότι οι οπαδοί λυπημένοι, το ίδιο κι εμείς, αλλά θα πρέπει να είναι περήφανοι γιατί οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων κι αν παίζουμε έτσι θα έρθουν πολλές νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: