29 Σεπτεμβρίου 2009

Κοιτάζει Ντουντού η Βιγιαρεάλ

Τον μέσο του Ολυμπιακού, Ντουντού Σεαρένσε, παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα η Βιγιαρεάλ. Ο προπονητής του “κίτρινου υποβρυχίου”, Ερνέστο Βαλβέρδε, που πέρσι είχε υπό τις οδηγίες του το Βραζιλιάνο στους “ερυθρόλευκους”, έχει την καλύτερη γνώμη για αυτόν και πιέζει τη διοίκηση να κινηθεί για την απόκτησή του, αν και τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Ο σκάουτερ της Βιγιαρεάλ, Χούλιαν Παλάσιος, παρακολούθησε το Σάββατο την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, ενώ θα δώσει το παρών και στην αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο. Γίνεται σαφές λοιπόν ότι το ενδιαφέρον της ομάδας δεν είναι μόνο υπαρκτό, αλλά είναι και έντονο. Ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει ότι θέλει να μείνει στους Πειραιώτες, ωστόσο η προοπτική του να αγωνιστεί σε μία ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η οποία μάλιστα -μέχρι πέρσι τουλάχιστον- πρωταγωνιστούσε, ίσως αποδειχθεί δελεαστική.

Βέβαια, ο Ντουντού είναι ακριβός για τα δεδομένα της ομάδας, που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα. Αν όμως πωληθεί ο Μάρκος Σένα (η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει γη και ύδωρ για να τον αγοράσει), τότε η ρήτρα του Βραζιλιάνου, που φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ θα είναι αρκετά προσιτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: