7 Σεπτεμβρίου 2009

Για "καταστροφή" μιλάνε τα Σκοπιανά μέσα ενημέρωσης. Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια...


«Εφιαλτικό απόγευμα» και «καταστροφική ήττα», είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς των τηλεοπτικών σταθμών των Σκοπίων, για την ήττα της εθνικής μπάσκετ της ΠΓΔΜ, από την εθνική Ελλάδας, στον πρώτο αγώνα του Α΄ ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2009.

Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός «Κανάλι 5», σχολίασε ότι «ναι μεν η Ελλάδα θεωρείτο το φαβορί πριν τον αγώνα, όμως κανείς δεν περίμενε ότι η διαφορά θα μπορούσε να φθάσει τους 32 πόντους».

Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός «Σίτελ» σημείωσε ότι ήταν εμφανής η ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας στον σημερινό αγώνα.

Απογοήτευση επικράτησε και μεταξύ των 1000 περίπου φιλάθλων της εθνικής μπάσκετ της ΠΓΔΜ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της γενικής γραμματείας Αθλητισμού και Νεολαίας να προσέλθουν σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από γιγαοντοθόνη που είχε στηθεί.

Ο αυριανός αγώνας της ΠΓΔΜ με αντίπαλο το Ισραήλ, , όπως εκτιμούν τα ΜΜΕ των Σκοπίων, αναδεικνύεται ως ο πλέον καθοριστικός για την εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας, στην προσπάθεια της να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι αρχές της ΠΓΔΜ, φοβούμενες το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων μπροστά στο Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, αύξησαν τα μέτρα ασφαλείας. Ήδη από το μεσημέρι, υπήρξε ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες απέκλεισαν με κιγκλιδώματα όλες τις περιμετρικές οδούς προς το ελληνικό Γραφείου Συνδέσμου.

Click here for your Free £20

Δεν υπάρχουν σχόλια: