19 Σεπτεμβρίου 2009

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Τεράστια πρόκριση στο μπάσκετ...

Η πρόκριση της εθνικής ομάδας μπάσκετ στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και διάφορα θέματα της επικαιρότητας, απασχολούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

«Ελληνεεες! Ανείπωτη ηδονή για ακόμα μία φορά από την επίσημη αγαπημένη πάτησε την Τουρκία με 76-74 στην παράταση», γράφει η «Goalnews», ενώ η «Εξέδρα των Σπορ» έχει τίτλο «Γι΄αυτό σας αγαπάμε! Σ΄έναν αγώνα για μάγκες η εθνική στάθηκε όρθια στα δύσκολα και παίζει στον ημιτελικό με την Ισπανία» και ο «Φίλαθλος» αναφέρει «Ελληνική ψυχή, συγκλόνισε η εθνική και πανάξια μπήκε στους 4 της Ευρώπης».

Ακόμη, ο «Πρωταθλητής» έχει τίτλο «Ενας είναι ο πρέσβης, με 5 νίκες στα 5 ματς και 8-0 τέρματα ο Ολυμπιακός κατακτά και την Ευρώπη», ενώ η «Sportday» αναφέρει «Μεγάλη καρδιά, ξανά και ξανά η Ελλαδάρα στα ημιτελικά» και το «Φως των Σπορ» γράφει «Ζίκο: Με τέτοια ψυχή και πάθος δεν χάνετε από κανένα».

Τέλος, η «Derbynews» έχει τίτλο «Σταθείτε όρθιοι και δυνατοί», ενώ η «Πράσινη» γράφει «Σπίτι μας το 2011» και η «Ωρα των Σπορ» αναφέρει «Ντούσκο στους παίκτες: Κερδίστε ξανά τον κόσμο μας».







Δεν υπάρχουν σχόλια: