7 Σεπτεμβρίου 2009

Αδικαιολόγητος ο Σισέ και «κάκιστος» ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Τεν Κάτε


Το περιστατικό με τον Σισέ, όπως ήταν φυσικό, είχε κυρίαρχο ρόλο στην συνέντευξη Τύπου του Τεν Κάτε μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Ολλανδός τεχνικός επέκρινε την ενέργειά του Γάλλου να επιστρέψει στην εξέδρα το μπουκάλι που του πέταξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, λέγοντας πως ένας παίκτης της εμβέλειάς του δεν θα πρέπει να παρασύρεται. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε «κάκιστη απόδοση» και εξήρε τον αντίπαλό του.

«Σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιολογώ. Ένας παίκτης, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, είναι επαγγελματίας και της εμβέλειας του Σισέ δεν θα πρέπει να ενεργεί έτσι ασχέτως αν τον βρίζουν. Άλλωστε γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι ανέκαθεν εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο.

» Βέβαια από ό,τι μου είπε ο ίδιος, μετέφερε δύο φορές στον Δαλούκα το γεγονός (σ.σ.: ότι του πέταξαν μπουκάλια), αλλά δεν του έδωσε σημασία. Ήταν απλά ένα ξέσπασμα» είπε ο Τεν Κάτε για τον Σισέ.

Για την εικόνα της ομάδας του Παναθηναϊκού, ο Ολλανδός τεχνικός επεσήμανε:

«Είχαμε κάκιστη απόδοση σήμερα. Εξαιρώ βέβαια τον Λέτο που είχε μια αρκετά καλή παρουσία, όπως επίσης και τους νέους από τις Ακαδημίες. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό που περίμενα».

Στη συνέχεια ο Τεν Κάτε πρόσθεσε:

«Αλλιώς ένας ποδοσφαιριστής παίζει στα επίσημα παιχνίδια ή σε φιλικά με ευρωπαϊκές ομάδες και αλλιώς σε ένα φιλικό με μια η υποδεέστερη ομάδα, χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά και έχει ένα καλό σύνολο».

Σχολιάζοντας τη συνέχεια, είπε:

«Πρώτα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανθρακικό και μετά την ευρωπαϊκό παιχνίδι (σ.σ. με Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ), στο οποίο θα είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: