26 Σεπτεμβρίου 2009

Δύσκολα ο Ολυμπιακός, "καθάρισε" ο Αμπρέου για τον Άρη στις καθυστερήσεις...

Δεν πέρασαν πάρα 260 αγωνιστικά λεπτά από την στιγμή που ο Βιεϊρίνια άφηνε τον Ολυμπιακό 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ωστόσο, πάτησαν γκάζι και με... ντεμαράζ διαρκείας υπέταξαν και τον Πανιώνιο 1-0 και πετυχαίνοντας την ολική επαναφορά, βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο ρετιρέ, έστω και με αγώνα περισσότερο.

Με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Αμπρέου στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Αρης διατήρησε το νικηφόρο εντός έδρας σερί που έχει τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο, σε αγώνα για την 5η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επικράτησε 1-0 της Ξάνθης, στον πάγκο της οποίας κάθισε για πρώτη φορά φέτος ο Γιάννης Ματζουράκης. Το ακριτικό συγκρότημα, που παραμένει χωρίς βαθμό εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, αγωνιζόταν με 10 παίκτες από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, λόγω αποβολής του Σουάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σε ένα κακό ματς, Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι που «καίγονταν» για τη νίκη εγκλωβίστηκαν από το άγχος και την πολύ καλή οργάνωση των φιλοξενουμένων, ενώ στάθηκαν και άτυχοι, καθώς έχασαν τους Μάλαρτζ και Βενετίδη από τραυματισμούς.

Οι γιαννιώτες έφυγαν από το Αλκαζάρ με το θετικό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας τον στόχο τους, ενώ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρέμεινε ακόμα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: