14 Σεπτεμβρίου 2009

Το λάθος του Κόκκαλη με τον Βαλβέρδε

Οι ευθύνες του Κετσπάγια είναι γνωστές. Τις έχουμε γράψει και θα τις γράφουμε όσο θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού (ελπίζουμε όχι για πολύ). Δεν κάνει για τον Θρύλο μας, αλλά δεν φταίει μόνο αυτός. Φταίει και η διοίκηση που τον έφερε.Έπρεπε να βρεθεί μία λύση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μπήκαν οι εγωισμοί πάνω από την ομάδα και τώρα το πληρώνουμε ακριβά.

Ο Ισπανός δεν έπρεπε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος τον μνημόνευσε στο παιχνίδι με την Καβάλα. Πριν καν αποδοκιμάσει φώναξε ρυθμικά το όνομα του Ερνέστο, ο οποίος δημιουργούσε κάτι μεγάλο. Η διοίκηση έκανε λάθος που δεν κράτησε τον Βάσκο τεχνικό. Δεν μοιρολογούμε, αφού πλέον βρίσκεται στην Βιγιαρεάλ, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν ότι ήταν "έγκλημα" που έφυγε ο Ερνέστο.

Πρώτα απ' όλα ο Βαλβέρδε ήταν αρεστός σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Μόνο ο Λέτο δεν γούσταρε και τελικά ούτε αυτός είναι στον Ολυμπιακό. Είχε καταφέρει οι παίκτες να παίζουν για την πάρτη του και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για έναν προπονητή. Ακόμα και τώρα όποιον παίκτη και να ρωτήσεις θα πει τα καλύτερα για τον Βαλβέρδε. Τον γούσταραν όλοι, υπήρχε ηρεμία και απολάμβαναν το παιχνίδι. Σε τεχνικά θέματα δεν το συζητάμε ότι ο άνθρωπος ήταν κλάσεις ανώτερος από τον Τιμούρ. Είχε πάρει απ' όλους το 100%, τους είχε βρει την θέση και από την ομάδα είδαμε καλή μπάλα ανά περιόδους.

Επιπλέον ο Βαλβέρδε παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε από την Ανόρθωση ήταν αρεστός και στον κόσμο. Οι οπαδοί έβλεπαν ότι με αυτόν θα παίξει καλή μπάλα ο Θρύλος. Υπήρχε πλάνο στο παιχνίδι και ο κόσμος αυτά τα βλέπει. Τα κορόιδα δεν υπάρχουν πια οι οπαδοί βλέπουν μπάλα και ήθελαν τον Βαλβέρδε. Γι' αυτό φώναξαν και το όνομα του.

Χάθηκε, λοιπόν, ο Βαλβέρδε και χάθηκε και η ηρεμία στην ομάδα. Είμαστε σε μία μόνιμη αναστάτωση. Οι παίκτες δεν γουστάρουν τον Κετσπάγια, οι οπαδοί δεν θέλουν να τον βλέπουν από την πρώτη ημέρα που ήρθε και έτσι δεν μπορούμε να ησυχάσουμε. Τεράστιο λάθος που έφυγε ο Βάσκος και ακόμα πιο τεράστιο το ότι τον αντικατέστησε ο Κετσπάγια.

Από το gavros

Δεν υπάρχουν σχόλια: