28 Σεπτεμβρίου 2009

Το κλειδί κόντρα στην Αρσεναλ είναι η άμυνα σύμφωνα με τον Μέλμπεργκ

Η συγκέντρωση στην άμυνα πρέπει να είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού στο ματς με την Αρσεναλ την Τρίτη (29/9, 21:45GR) στο Λονδίνο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο SkySports o σουηδός μπακ των «ερυθρόλευκων», Ολοφ Μέλμπεργκ.

«Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα επειδή η Αρσεναλ υπό τον Βενγκέρ παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο με καλές κινήσεις και καλό πάσινγκ γκέιμ» ανέφερε αρχικά ο Μέλμπεργκ που μάλιστα έχει σκοράρει εναντίον της με τη φανέλα της Αστον Βίλα και «χάλασε» στους... εορτασμούς της Αρσεναλ για τα εγκαίνια του νέου (τότε) γηπέδου της «Εμιρεϊτς Στάντιουμ». (οι «κανονιέρηδες» πήραν ένα βαθμό τότε χάρη στην ισοφάριση από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα).


Στη συνέχεια ο 32χρονος αμυντικός πρόσθεσε: «Η επιθετική τους γραμμή είναι πολύ δυνατή και νομίζω οτι θα έχουμε πολύ δουλειά την Τρίτη το βράδυ. Εχουμε και εμείς καλή ομάδα, με πολλούς έμπειρους παίκτες και θα έχουμε την ευκαιρία μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θα προπαθήσουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας, όπως κάναμε στο ματς της πρεμιέρας με την Αλκμάαρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: