13 Αυγούστου 2009

Sold out τα εισιτήρια με Ατλέτικο

Ήταν να μην βγουν στην κυκλοφορία. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αψήφησαν τις ιδιαιτερότητες της περιόδου και έτρεξαν να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια του πρώτου αγώνα της ομάδας τους με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Νωρίς το πρωί τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του ΟΑΚΑ άνοιξαν και λίγες ώρες μετά περίπου 10.000 εισιτήρια έγιναν καπνός!

Το Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται στις 19 Αυγούστου κατάμεστο από τους «πράσινους» οπαδούς, οι οποίοι με τον γνωστό τους παλμό θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από το παραδοσιακά δυνατό σύνολο των Ισπανών. Η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται πάθος και ώθηση και οι φίλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν καλά τη… δουλειά τους! Σε παρόμοιες καταστάσεις του παρελθόντος το sold out ήταν δεδομένο και δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συμβεί και τώρα…

Για την ώρα συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η διάθεση στα εξής σημεία: Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4), Είσοδος Λ. Κύμης, Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ), Κεντρικό Κατάστημα Greenteam (Ανδ. Παπανδρέου 27, Μαρούσι πλησίον Mall), Boutique ΠΑΟ Χαλάνδρι (Παπάγου 8), Boutique ΠΑΟ Περιστέρι (Σαρανταπόρου 52) και Boutique ΠΑΟ Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ENAS BIASMOS ME POLY KOSMO MARTYRES